Todorović centar je centar za psihoterapijsku i razvojnu podršku koji pruža usluge psihoterapije za odrasle i decu, kao i usluge defektološke te logopedske procene i tretmana.

„Značaj psihoterapije u svakodnevnom životu je da psihoterapija nije namenjena samo ljudima sa  psihičkim tegobama ili onima koji trenutno ne uspevaju da se samostalno izbore sa životnim izazovima. Ona je pre svega način da bolje upoznate sebe, unapredite zdravlje i svakodnevni život, kao i odnose sa drugima“, istakla je Tanja Todorović, psihoterapeut i osnivač Todorović centra.

Psihoterapijsko savetovanje obuhvata  pružanje podrške i podsticanje ličnog razvoja pojedinca uz pomoć različitih metoda i tehnika. Namenjeno je deci i odraslima, parovima, porodicama svima koji žele raditi na sebi.

„Depresija, anksioznost, strahovi, partnerski  bračni problem, stress, sampouzdanje…osim ovih i drugih poteškoća psihoterapija nam pomaže da razumemo svoje ponašanje, način razmišljanja i shvatimo kako ono utiče na nas na svim poljima, jer najčešće upravo šabloni koje koristimo u ponašanju produbljuju probleme i sprečavaju nas da napredujemo. Briga o sebi nije nešto što bi trebalo da ostavljamo za kasnije, ali kada god počeli da se bavimo sobom, napredak je moguć“, rekla je Tanja Todorović.

UVEK JE PRAVO VREME DA POČNETE DA RADITE NA SEBI – SVAKI PROBLEM IMA REŠENJE

Svako od nas ima jedinstven mentalni sklop satkan od emocija, mišljenja i usvojenih obrazaca ponašanja koji kroje naš pogled na svet i način života. U savremenom društvu preopterećenom poslom, ličnim usavršavanjem i globalnim promenama naročito je teško uspostaviti balans i izboriti se sa svakodnevnim stresom. Koliko god ste stabilna ličnost u nestabilnom ili ekonomski urušenom društvu nemoguće je da to ne ostavi trag na vaše mentalno zdravlje. Psihoterapeut je Vaš saveznik koji Vam može pomoći u toj borbi.

 

Više o Todorović centru moćete pronaći na sajtu www.psihoterapijazrenjanin.rs ili Facebook stranici i Instagram stranici

Detaljnije o uslugama i cenama koje nudi „Todorović centar“ pogledajte OVDE.

RADNO VREME

Ponedeljak- petak od 8 do 21 časova

Subota 8-17 časova

Nedelja 9-12 časova

ADRESA

Žitni trg 12/2

23000 Zrenjanin

BROJ TELEFONA ZA ZAKAZIVANJE:

062/1631448

E MAIL

todorovic.centar@gmail.com