Sport- SAS  nastavlja svoju rapsodiju, ovoga puta, pred domaćom publikom u Kristalnoj dvorani, slavili su protiv ekipe Ekonomista iz Beograda rezultatom 4:3 i ovo im je 6. uzastopna pobeda u prvenstvu.

Nakon prekršaja nad Matićem, Delić u 8. minutu izvodi penal i pogađa prečku, ali  natrčava na odbijenu loptu i trese mrežu za 1:0.

Škorić u 19. minutu sa 15 metara upućuje snažan šut, golmam gostiju Vidaković brani, ali na loptu natrčava Aranitović i povisuje na 2:0 za SAS. U istom minutu Radenković odlično proigrava Nedeljka Šarenca koji levo iskosa pogađa za 3:0.

Nakon brze kontre iz dva poteza, gosti preko Jovovića, na početku 2. poluvremena smanjuju na 3:1.

Nedeljko Šarenac iz kornera na drugoj stativi pronalazi Novkovića koji u 25. minutu pogađa za 4:1.

Kapiten Ekonomista Stamenković u 30. minutu izvodi korner, lopta kači Šarića i završava u mreži za 4:2. U 37. minutu, nakon gužve u petercu, SAS-a lopta stiže do Jovovića koji šalje loptu iza leđa golmana domaćih Rodića za ispostaviće se konačnih 4:3 za SAS.

U sledećem kolu futsaleri SAS-a kod kuće 14. otobra  dočekuju Leskovac.

Rezultate i tabelu pogledajte OVDE.

KFM SAS: Rodić, Radenković, Aranitović, Škorić i Novković. Zamenici igrača: Popović, Petrović, Prec, Panćin, Milićev, Šarenac, Matić i Delić.

KFM EKONOMIST: Vidaković, Stamenković, Mihić, Čobanović, Jovović. Zamenici igrača: Radivojević, Dodić, Vojinović, Mladenović, Glavonjić, Tomić, Nenadić, Jović i Stankovi’.