Sport- U 15. kolu Druge futsal lige, futsaleri SAS-a pred domaćom publikom, u Kristalnoj dvorani, poraženi su od gostiju iz Požarevca rezultatom 3:7.

U 2. minutu meča  SAS dolazi do vođstva, kada je Aranitović odlično pronašao Škorića koji levo iskosa pogađa mrežu gostiju iz Požarevca za 1:0.

Nakon brze kontre, gosti preko Simića, izjednačuju rezultat u 12. minutu. U istom minutu Matić pogađa za 2:1 i opet dovodi SAS u vođstvo.

Radost Matića nakon pogotka

Škorić u 18. minutu  efektno, desno iskosa, postiže svoj drugi gol na utakmici za 3:1. Minut kasnije, nakon šuta  Gostojića lopta pogađa igrača SAS-a Novkovića i ulazi u mrežu golmana Rodića za 3:2.

Lepojević, nakon brze kontre, u 24. minutu poravnava rezultat na 3:3.

U drugom poluvremenu igrači Požarevca izvode aut, lopta stiže do Lepojevića koji desno iskosa, nakon snažnog i preciznog šuta, u 34. minutu šalje loptu iz leđa Rodića za prvo vođstvo gostiju od 3:4.

Lepojević je imao svoju predstavu na ovom susretu i postigao još dva pogotka u 39. minutu, da bi njegov saigrač Simić u poslednjim sekundama postavio konačnih 3:7 za Požarevac.

Nakon 15. kola SAS je skinut sa trona i zauzima 2. mesto na tabeli sa osvojenih 32 boda, odmah iza ekipe Winter sport koja ima 34.

Rezultate i tabelu pogledajte OVDE

U slededeć kolu, 10. februara, SAS igra protiv ekipe Kalča iz Niša.

SAS: Rodić, Radić, Arantović, Novković, Stanaćev (G), Runjevac, Petrović, Živanov, Baćvanski, Mastilo, Šarenac, Matić, Delić.

KFM POŽAREVAC: Novaković, Simić, Jeremić, Gostojić, Simić, Krstić, Stanković, Živadinović, Tošić, Pajić, Lepojević, Drakulić, Mirković i Krstić.