Emisija „Kuća od srca“, koja je snimana u Zrenjaninu, a u kojoj je ekipa ove emisije obnovila dom višečlane porodice Marinković, biće emitovana u četvrtak, 24. novembra na televiziji Pink od 22.30 časa.  Pogledajte jednu lepu priču sa srećnim krajem. Zrenjaninska firma PRO ELEKTRO TEAM dala je svoj doprinos u  pomoći porodici Marinković i učestvovala u renoviranju i izgradnji kuće od srca.

Osma sezona serijala “Kuća od srca” pomogla je višečlanu porodicu Marinković. U kući bez izolacije, hladnoj, oronuloj, kroz koju duva promaja, sa starim propalim krevetima, a da sudbina bude još teža, majka im nije tu, sada kada im je najviše trebala.

Emisija će biti emitovana u četvrtak, 24. novembra,  sa početkom u 22.30 časa na televiziji Pink.

PRO ELEKTRO TEAM

Firma je osnovana 2019. godine i radila je na mnogim projektima, među kojima su:  TC Galerija Beograd na vodi, gde su izvodili radove na montaži i povezivanju energetskih ormana i automatizovanih sistema TC Galerija, Aerodrom Beograd -na rasveti nove poletno sletne piste, izrada napojnih i upravljačkih jedinica, kao i izrada industrijskih i kućnih elektroinstalacija i rasvete. „Bazirali smo se na pristupnoj optičkoj mreži Telekom Srbija u Zrenjaninu, Pančevu, Kikindi i Novom Sadu, kao i povezivanju korisnika u pomenutim gradovima“, ističu iz zrenjaninske firme „Pro Elektro Team“.

Ukoliko su vam potrebne električarske usluge, imate problem sa instalacijom, gradite novi objekat ili adaptirate postojeći- firma PRO ELEKTRO TEAM je tu za vas.

 

KONTAKT

061 2582825

ADRESA

Đurđa Smederevca 15A

Zrenjanin