Ljubitelj ste mediteransku klime, prostranih plaža, luksuznog smeštaja onda su apartmani Lotos u Dubravi vaš pravi izbor. Smešteni su u mestu Dubrava, tik uz glavni magistralni put, u jednom od najlepših delova crnogorskog primorja, plaže Veliki Pijesak, svega 10 km od Bara.


Sa  terasa apartmana „Lotos“ uz jutarnju kafu i popodnevnu čašu vina, pružiće vam se neverovatan pogled na morsko plavetnilo, kao i predivan zalazak sunca.

Apartmani Lotos u ponudi imaju dvokrevetne,  trokrevetne,  četvorokrevetne, jednosobne i dvosobne stanove, kao i drvenu kućicu sa dva jednosobna stana. Svojom veličinom i opremljenošću, čak i najprobirljivije goste će zadovoljiti i pružiti im potpuni komfor tokom boravka u njima.

Smeštajne kapacitete apartmana „Lotos“ pogledajte OVDE

Prosek ocena na Googlu recenzija je 4,7 što mnogo govori o kvalitetu usluga koje pružaju apartmani „Lotos“. Recenzije ljudi koji su ovde boravili pogledajte OVDE.

 

 

APARTMANI „LOTOS“ POSEDUJU I EKSKLUZIVAN SADRŽAJ

 

  • U sklopu apartmana postoji moderno uređen restoran. Restoran isključivo služi za potrebe gostiju apartmana
  • Najmlađe goste čeka posebno uređeno igralište koje će njihov odmor učiniti nezaboravnim
  • U dvorištu se nalazi  caffe bar „In Media Res“ koji radi od 6.30 do 00.00h. Idealno mesto za ispijanje prve jutarnje kafe pored bazena
  • U sklopu kompleksa apartmana Lotos stoje na raspolaganju dva bazena. Bazen koriste isključivo gosti Lotos apartmana.

 

Zapratite Facebook stranicu  i Instagram profil apartmana „Lotos“


Apartmani su opremljeni modernim nameštajem, mini kuhinjom, klima uređajem, satelitskom televizijom, wi-fi internetoma, svi gosti imaju mogućnost korišćenja bazena koji se nalazi u sklopu kafe bara, odmah pored apartmana u kome se možete tokom vrelih letnjih dana osvežiti hladnim napitcima.
Za sve goste koji dolaze sopstvenim automobilom obezbeđen je besplatan parking prostor.

Više o apartmanima i  kompleksu Lotos pogledajte na sajtu OVDE

 

KONTAKT