Sport- U derbiju Druge futsal lige futsaleri SAS-a, pred domaćom publikom u Kristalnoj dvorani, odigrali su na ravne časti sa ekipom Winter Sporta iz Niša rezultatom 1:1. SAS drži lidersku poziciju sa 26 osvojenih bodova i još uvek je bez poraza u prvih 10 kola, sa 8 pobeda i dve nerešene utakmice.

Odmah na početku utakmice poveli su futsaleri SAS-a nakon što je igrač gostiju Radenković postigao autogol. U nastavku igrao se čvrst futsal sa puno duela na obe strane, ali bez pogotka, da bi u poslednjim sekundama prvog poluvremena gosti preko Ilića došli do izjednačenja.

Ređale su se prilike na obe strane u drugom poluvremenu, ali treba istaći da je golman domaćih Đuro Rodić bio na visini zadatka i odbranio nekoliko velikih prilika za goste iz Niša. Gosti su 2. sekunde pred kraj meča napravili 6. faul, kazneni udarac izveo je Lojpur, ali je golamn gostiju Milenković odbranio svoju mrežu za konačnih 1:1.

Trener Simo Batinica sa svojim igračima

U sledećem kolu futsaleri SAS-a igraju protiv ekipe Gvozdeni Puk iz Niša.

Rezultate i tabelu pogledajte OVDE.

Sudije Rabrenović i Graovac

KMF SAS: Rodić, Radenković, Aranitović, Škorić, Novković. Zaemene: Popović, Lojpur, Petrović, Panćin, Bačvanski, Živanov, Šarenac, Matić i Delić.

KMF Winter Sport: Milenković, Ristić, Radenković, Stevanović, Marjanović. Zamene: Panev, Đorđević, Inajetović, Ilić, Radenković D. i Stojković.