Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar  poklanjaju 1X2 karte za film „Dečak delfin“  koji se prikazuje u velikoj sali Kulturnog centra u nedelju, 6. novembra u 11 časova.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na vaš Facebook profil pod opcijom javno (public).

Budite u toku – skinite aplikaciju ZRklik OVDE

FILMSKI MATINE

Film „Dečak delfin“

 

U okviru filmskog matinea u bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina u nedelju, 6. novembra u 11 časova prikazuje se dečji animirani film: «Dečak delfin» . Film je sinhronizovan na srpski jezik.

Nakon pada aviona u more, delfin Danilo spasava malog dečaka iz pobesnelih talasa. Od tada, prijatelji, skoro braća, bezbrižno odrastaju zajedno u čarobnim morskim dubinama. Sve dok jednog dana mir njihovog radosnog malog sveta ne uništi zla hobotnica. On proteruje dečaka na kopno, gde će morati da nauči da živi među ljudima i shvati tajnu svog porekla. Novi prijatelj, dobrodušni kapetan i delfin Danilo pomoći će dečaku da se nosi sa svim nedaćama – bilo na dnu mora ili na misterioznim dalekim ostrvima. Na tom putu, očekuju vas fantastične avanture.

Trejler: https://youtu.be/_S4LEKGbrZ0