Dukserice su postale suštinski deo svakodnevne garderobe. Ove sezone, dukserice za žene su veoma popularne zbog svoje udobnosti i raznovrsnosti stilova. Od klasičnog i jednostavnog dizajna do zanimljivih dezena i detalja, ženski duksevi nude ponešto za svaku ženu. 

Različiti tipovi ženskih dukseva

Na tržištu postoje različite vrste ženskih dukserica, neke od njih su:

Klasične dukserice

Klasične dukserice su jednostavni i elegantni modeli koji se nose kako u svakodnevnom tako i u poslovnom okruženju. Obično su crne ili bele boje i krojevi su jednostavni bez previše detalja.

Sportski duksevi

Sportski duksevi su idealni za one koji žele da kombinuju stil i udobnost. Ove dukserice su obično napravljene od mekog materijala i dolaze u različitim bojama i dizajnerskim rešenjima.

Dukserica sa printom 

Ako želite da izgledate malo drugačije i izgradite jedinstven stil, onda je dukserica sa printom savršena opcija. Postoje različiti printovi, u rasponu od cvetnih dizajna do geometrijskih oblika. Duksevi sa printom sigurno će dodati nešto posebno vašem izgledu.

Dukserice sa detaljima

Dukserice sa detaljima, kao što su aplikacije, resice ili čipke, dodaju dodatnu dimenziju vašem izgledu. Ove dukserice su idealne za posebne prilike i noćne izlaske.

Kako kombinovati outfit uz dukserice

Dukserice se mogu nositi uz farmerke i čizme za ležerni izgled, ili uz visoke potpetice i sako za nešto formalniji izgled. Osim toga, ženske dukserice su savršene za prelazno vreme kada nije prevruće ili previše hladno, a mogu se nositi sa košuljama i jaknama.

Pogledajte bogatu ponudu ženskih dukserica na sajtu DDG Fashion i izaberite svog favorita. DDG Fashion je uvoznik poznatih skandinavskih brendova namenjenih ženama, muškarcima i deci.