Rukovodstvo kompanije DOO “HealthCare Europe” danas je posetilo Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju Rusanda i tom prilikom uručilo vrednu donaciju u vidu 20 dušeka za potrebe ove ustanove.

„Ovim putem želimo da iskažemo veliku zahvalnost kompaniji koja je prepoznala Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju “Rusanda” Melenci kao jednog od lidera u domenu fizikalne medicine i rehabilitacije. Ovakav vid donacije daje nam podsticaj da se i dalje trudimo i ulažemo napor kako bismo korisnicima naših usluga obezbedili što bolju i kvalitetniju negu“, rekao je Igor Dostanić v.d. Specijalne bolnice za rehabilitaciju Rusanda.

HealthCare Europe DOO, ćerka kompanija kineskog giganta i svetskog lidera u proizvodnji memorijske pene, posluje u Srbiji od 2012. godine, a danas predstavlja priznato i prepoznatljivo ime u svetu proizvoda za spavanje širom Srbije i sveta.

Fabrika se nalazi u Rumi i prostire se na više od 60.000 m2 , a širok asortiman dušeka, naddušeka i jastuka od memorijske pene postao je sinonim za kvalitetan san, zahvaljujući konstantnim tehnološkim inovacijama, brojnim ekspertima i posvećenosti.

Kompanija HealthCare Europe DOO trudi se da u svakom trenutku promoviše humanost i solidarnost, pa su brojne donacije upućene različitim ustanovama širom zemlje, a ovakvi humani gestovi će se nastaviti i u budućnosti.

Izvor i foto:FB Spa Rusanda 1867