Promo- Tokom vremena vaši farovi postaju zamućeni, požuteli, a često i matiraju što negativno utiče na vožnju u noćnim uslovima i narušava ukupnu estetiku automobila. Gliga Car detailing sa lakoćom rešava ovaj problem sa veoma pristupačnim cenama.

Pogledajte u video priligu kako izgleda poliranje farova u Gliga Car detailing-u.

Nakon nekoliko godina izloženosti suncu, vetru, prašini, udaru kamenčića na putu, kao i usled habanja i naglih promena temperature, zaštitni sloj fara propada, matira i stvara žutu boju farova.

Kako ističu iz Gliga Car detailing-a poliranje plastičnih farova je efikasno i pre svega ekonomično rešenje za požutele, zamućene i matirane farove, koje sve češće srećemo na našim putevima.

Matirani farovi osim estetskog predstavljaju sve veći problem prilikom vožnje, naročito noću ili u uslovima smanjene vidljivosti- ističu iz GLIGA Car detailing.

Poliranje košta mnogo manje nego zamena. Čak i ako se odlučite za kupovinu novih farova, nakon otprilike dve godine, ponovo počinju da oksidiraju.

Značajno je jeftinije uraditi poliranje farova.

Cena poliranja i zaštite sa garancijom posle poliranja zavisi od stanja farova i kreće se od 2.500din do 3.500din za oba fara.

Zakažite vaš tretman na broj telefona 063/247200

Nakon poliranja farova stavlja se keramička zaštita i dobija se garancija, kao i obnova zaštite u propisanom roku. Keramičkom zaštitom  duži vremenski period zadržava se stanje farova posle poliranja.

Pored poliranja farova u Gliga Car detailing-u možete kompletno doterati vašeg ljubimca.

Pogledajte kako izgledaju automobili posle njihovih tretmana ➡️Zapratite Instagram stranicu Gliga Car detailing

Gliga Car detailing  je u poslednjih 3 godine u Zrenjaninu  sinonim za savršeno sređivanje kompletnog enterijera vašeg auta.

Ono podrazumeva : dubinsko pranje, poliranje, keramičku zaštitu i korišćenje najmodernijih sredstava za puni sjaj vašeg četvorotočkaša.

Ovim tretmanom uklanjaju se ogrebotine i risevi sa površine laka vašeg automobila i time se stanje spoljašnjeg izgleda vraća u salonsko.

 

Poliranjem vašeg automobila  uklanjaju se svrgovi, ogrebotine, kao i oksidacija sa laka automobila.