Auto škola „ABC“ nudi  provereno kvalitetnu i savremenu obuku. Na raspolaganju Vam stoji visoko kvalitetni i iskusni kadar instruktora i predavača, kao i moderna oprema i vozila.

Auto škola ABC pored  modernih  vozilla ima  sopstveni poligon i učionicu koja je opremljena nastavnim sredstvima prema najsavremenijoj metodologiji za edukaciju u ovoj oblasti u kojoj se odvija teorijska nastava. Svaki polaznik ima svoj računar. Predavanja se prate na velikom platnu preko projektora. Škola se individualno  prilagođava svakom kandidatu shodno njegovim sposobnostima.

 

Praktična obuka se vrši na vozilima koji zadovoljavaju sve najnovije standarde za obuku vozača. Obuku vrše stručni i iskusni instruktori koji će se potruditi da svaki kandidat postane dobar i samostalan vozač.

Program auto škole ABC postavlja nove kriterijume u edukaciji vozača i stvara nove generacije sigurnih vozača koji će u vožnji uživati, kako i treba.

Jovana Čolić je prva kandidatkinja auto škole ABC koja je  položila vozački ispit za B kategoriju. U ime škole, Jelena Petrović predavač teoretske nastave, uručila  je kandidatkinji nagrade u vidu vaučera za besplatan tehnički pregled u AC „Tanasić“ kao i vaučer za  korišćenje teretane u SC „Bambi“.

 

NAJPOVOLJNIJE CENE POLAGANJA :

– TEORIJSKI ISPIT  3.000 din.

-POLAGANJE VOŽNJE  3.500 din.

 

AUTO ŠKOLA „ABC“ VAM NUDI:

  • Obuku vozača za  B , C i CE  kategorije na modernim  i bezbednim vozilima
  • Stručna i iskusan kadar
  • Plaćanje na više rata, čekovima građana, plaćanjem platnim karticama

Naučite da vozite  i obezbedite dozvolu brzo i lako. Upis je u toku!

Upis se može obaviti od ponedeljka do subote od 07 do 15 časova u prostorijama auto škole. Kvalitetnom obukom do bezbednosti na putevima.

  • Auto škola „ABC“ se nalazi na adresi Petra Drapšina 1

  • Kontakt telefoni su 023 3101333   066/6101333    064/1300322