Širenje maloprodajne mreže trgovinskog lanca Gomex nastavljeno je u Mataruškoj Banji, gde je u petak, 20. januara, sa radom počeo novi Gomex market.

Prodavnica se nalazi na adresi Žička BB i potrošačima nudi mogućnost kupovine više od 5000 artikala raspoređenih na preko 300m2. Osim bogatog asortimana, kupce na ovoj lokaciji očekuje prostran i prijatan enterijer, kao i kvalitetna i profesionalna usluga za koju se brine 11 novozaposlenih radnika. Zarad efikasnijeg obavljanja kupovine, u objektu su postavljene dve kase. Novootvoreni market biće otvoren od ponedeljka do subote, u terminu od 7 do 21h i nedeljom od 7 do 13h.

Na dan otvaranja, kupcima je predstavljena i Gomex aplikacija, kao i Smart kuponi koji se (putem aplikacije) dobijaju nakon svake kupovine u vrednosti većoj od 1000 dinara. Smart kuponi su personalizovani i to znači da se uz njih veoma često ostvaruju popusti baš na one artikle koji se redovno kupuju. Svako ko instalira aplikaciju dobija kupon dobrodošlice sa 15% popusta na celokupan iznos računa.

Aktuelne akcije u Gomex marketima moguće je pogledati klikom ovde.