Ekipa Ekometal komerc i Đuka plast ispred tribina

Sport- U Kristalnoj dvorani, pred više od 1.000 ljudi, odigrane su polufinalne utakmice u kojima su ekipe BMT LUX vila Marija i Đuka plast izborile veliko finale koje ih očekuje sutra od 20:30 časova.

Stefanov nekretnine

Posle prve polufinalne utakmice ostao je gorak ukus u ustima prisutne publike, kojih je bilo preko 1.000, nakon odluke sudije Zdravka Vujanova koji je 4 minute pre kraja utakmice, i pri vođstvu ekipe Stefanov nekretnine protiv BMT LUX vile Marije pri rezultatu 3:2, isključio golmana Rosića zbog navodnog zadržavanja vremena. Usledili su  protesti igrača, ali sudija Vujanov nije hteo da promeni odluku pa su fudbaleri ekipe Stefanov nekretnine  u jednom momentu krenuli da napuste teren. Na nagovor organizatora ipak su se vratili  i nastavili utakmicu.

Ekipa BMT lux Vila Marija

Ekipa BMT Lux vila Marija  u nastavku utakmice došla je do izjednačenja i nakon penal serije ostvarila pobedu.  Prisutna publika bila je veoma nezadovoljna suđenjem i velikim negodovanjem i zvižducima, na žalost, završena je prva polufinalna utakmica.

BUDITE U TOKU – SKINITE APLIKACIJU ZRKLIK OVDE

     Negodovanje igrača Stefanov nekretnine na sudijsku odluku


U drugom polufinalu sastale su se ekipe Ekometal komerc i Đuka plast. Na samom početku nisu hteli odvojeno da se fotografišu, nego su to učinili zajedno ispred tribina sa zastavom „Zeleno polje“.

Povela je mlada ekipa Đuka plast rezultatom 2:0, ali je Ekometal komerc postigao pogodak 10. minuta pre kraja meča i uveo utakmicu u neizvesnu završnicu. Pokušavali su sa igračem golmanon, ali nisu uspeli da postignu pogodak. Treba istaći da u ovom meču nije bilo posla za sudije, jer je protekla u fer pleju što je na kraju i publika nagradila ogromnim aplauzom.

Slavlje igrača ekipe Đuka plast nakon pobede

Ekipa BMT LUX Vila Marija i Đuka plast odigraće finalnu utakmicu, u nedelju 15. januara od 20 :30 časova.

Pogledajte raspored utakmica  finalnog dana:

Podsetimo, finalni dan turnira održaće se u nedelju 15. januara u kojoj će Žandarmerija tradicionalno izvesti pokaznu vežbu, a takođe biće održana humanitarna akcija prikupljanja slatkiša za svetosavske paketiće namenjene socijalno igroženim mališanima. Organizatori su pozvali prisutnu publiku da u toku sutrašnjeg dana ponesu slatkiše i ako su u mogućnosti novac za socijalno ugrožene mališane.