Zrenjanin- U narednom periodu u bioskopu Kulturnog centra prikazuju se dva filmska ostvarenja: domaći igrani film „Indigo kristal“ i dečja animirana avantura „Baš super“.

„Indigo kristal“ prikazuje se u četvrtak, 9. i nedelju, 12. marta od 20 časova a dečji film „Baš super“ prikazuje se u okviru matinea u nedelju, 12. marta u 11 časova.

Četvrtak, 9. mart – 20 časova

Nedelja, 12. mart – 20 časova

Domaći igrani film „Indigo kristal“

Domaći igrani film „Indigo kristal“ urađen u režiji Luke Mihajlovića prikazuje se u bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina u četvrtak, 9. i u nedelju, 12. marta. U glavnim ulogama igraju: Miodrag Radonjić, Denis Murić, Nina Janković i Miloš Petrović Trojpec.

Projekcije počinju u 20 časova.

„Priča je smeštena u četiri dana i prati Vuka, tridesetogodišnjeg povratnika iz zatvora koji, gonjen samoubistvom najboljeg druga, pokušava da spase njegovog mlađeg brata na veče godišnjice samoubistva. Poučen iskustvom, Vuk počinje svoj put asimilacije u društvo usputno pokušavajući da sazna zbog čega je pušten dve godine ranije.“

U glavnim ulogama: Miodrag Radonjić, Denis Murić, Nina Janković, Miloš Petrović Trojpec, Miloš Đurović, Pavle Mensur, Mateja Popović, Relja Despotović, Đorđe Bibić, Gorica Popović, Milan Čučilović, Dragomir Mršić, Siniša Maksimović, Milan Pelivanović, Dimitrije Lacku Spirovski, Iva Jovanović i mnogi drugi.

 

Trejler: https://youtu.be/8hULM38r66E

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po ceni od 250 dinara.

Foto:Screenshot/ Youtube/Baš super/oficijalni trejler

Nedelja, 12. mart – 11 časova

Filmski matine

Film: „Baš super“

U okviru filmskog matinea u nedelju, 12. marta na programu je dečji animirani film „Baš super“. Projekcija počinje u 11 časova.

 

„Jedanaestogodišnja devojčica Hedviga, zaljubljenik u igrice, otkriva da joj se život okreće naglavačke kada je primorana da zameni svoga oca kao superheroja grada i to mnogo pre nego što je očekivala. Izazovi pred kojima se našla mnogo su veći nego što je mogla i da pretpostavi, a usled nespretnih poteza otac se odlučuje za rođaka Adirana, kao budućeg heroja. Hedviga mora brzo da reaguje!“

 

Trejler: https://youtu.be/14ayAkr8rn8

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po ceni od 250 dinara.