Sekcija žena preduzetnica, koja funkcioniše u okviru Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, povodom 8. marta, uručila je priznanje Gordani Božić, osnivačici firme Gsigma.

Gordana Božić uplovila je u preduzetničke vode pre 30 godina. Ugradila je svoje biće, srce i snagu u zahtevan posao sa nekretninama kojim se bavi duže od četvrt veka. Rado se seća svojih početaka, faza razvoja sopstvenog biznisa, prilagođavanja novom vremenu, klijentima i uslovima poslovanja. Uspela je da napravi pravu žensku firmu – u okviru agencije zapošljava šest žena.

“Nakon toliko godina rada i posvećenosti, za očekivati je da naša Goca sve iz oblasti nekretnina drži u malom prstu.  Svoje znanje svesrdno prenosi na sledbenice, a to može samo neko ko ima moć nad svojim egom i ogromno srce” – rekle su njene koleginice prilikom uručivanja prizanja.

Osim zavidne preduzetničke karijere, Gordana Božić ističe se po osećaju solidarnosti sa drugim ženama. U svom privatnom i poslovnom okruženju važi za mentorku, podršku, uzor. Izdvaja je životna energija, kao i visok stepen profesionalnosti i odnos prema radu.

Priznanje Sekcije žena preduzetnica za uspešan primer ženskog preduzetništva dodeljuje se jednom godišnje, povodom 8. marta.

Kampanjom „Žena ze žene“ promovišu se uspešne i ostvarene žene, koje pomeraju granice, svojim primerima inspirišu i dokazuju da žene mogu biti uspešne kako u privatnom tako i u poslovnom životu.