Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanina poklanjaju  2 karte za po jedan od dva filma koji će biti prikazani u bioskopu Kulturnog centra.

Da biste učestvovali potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala ZRklik, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na vaš Facebook profil pod opcijom javno (public)  i u komentaru napišite koji film želite da gledate.

BUDITE U TOKU – SKINITE APLIKACIJU ZRKLIK OVDE

U bioskopu Kulturnog centra u nedelju, 26. marta na repertoaru je dečji animirani film „Bamzi i veštičina ćerka„, projekcija počinje u 11 časova. Istog dana u večernjem terminu od 20 časova publika može da pogleda najnoviju psihološku dramu „Tar„,

Nedelja, 26. mart – 11 časova

Filmski matine

Dečji animirani film: „Bamzi i veštičina ćerka“

U okviru filmskog matinea u nedelju, 26. marta na programu je dečji animirani film „Bamzi i veštičina ćerka“. Projekcija počinje u 11 časova.

„Kada zlikovac Krosus sazna da se veliko blago krije u brani, na sve načine će pokušati da sruši branu i dokopa se zlata, ali Bamzi, najjači meda na svetu, je tu da mu pokvari zli plan. Služeći se prevarama i zamkama Krosus uspeva da nagovori veštičinu ćerku Lovu da začara Bamzija, ali ni sam ne sluti da će ovaj put Bamzi imati pomoć.“

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po ceni od 250 dinara.

 

Nedelja, 26. mart – 20 časova

Film „Tar“

Psihološka drama „Tar“/Tár koju kao režiser, scenarista i producent potpisuje kvalitetni autor Tod Fild sa Kejt Blanšet u glavnoj ulozi za koju je odnela i pobedu u kategoriji glavnih glumaca na festivalu u Veneciji, prikazuje se u bioskopu Kulturnog centra u nedelju, 26. marta u 20 časova.

 

„Film TÁR predstavlja nam međunarodni svet klasične muzike u čijem centru se nalazi Lidija Tar. Ona se smatra jednim od najvećih živih kompozitora/dirigenata i prva je žena glavni dirigent velikog nemačkog orkestra. Radnja filma je smeštena u visoki svet klasične muzike i prati Lidiju Tar (Blanšet), veoma poštovanu dirigentkinju i kompozitorku. Upoznajemo je na vrhuncu karijere dok priprema predstavljanje svojih memoara i dugo očekivano izvođenje Malerove Pete simfonije uživo u Berlinu. Tokom narednih nedelja njen život počinje da se raspliće kada javnost otkrije lice koje je skrivala iza profesionalne fasade – ono što dobijamo je ispitivanje moći, njenog uticaja i trajnosti u današnjem društvu.“

 

Trejler: https://youtu.be/j8yg1Wqhuxg

 

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po ceni od 250 dinara.