Kompanija Gomex nastavlja sa renoviranjem i modernizacijom svojih postojećih marketa, pa je tako u petak 24. marta, po redovnom radnom vremenu, otvoren renovirani objekat u Subotici.

Kupci koji su navikli na odličnu ponudu i vrhunsku uslugu u pravoj komšijskoj atmosferi u objektu na adresi Bajski put 117, nakon renoviranja, ponovo mogu uživati u nabavci omiljenih namirnica.

Tokom renoviranja, koje je trajalo od 26. februara do 23. marta, u prodajnom prostoru je postavljena nova rasveta, promenjen ulazni portal, izlepljene pločice, kao i potpuno nova oprema – rashladne vitrine, police za voće, zamrzivači… Zarad povećanja energetske efikasnosti, izlozi su zatvoreni gipsom. Pomenutim preuređenjem, kreirana je radnja koja će zadovoljiti svakodnevne potrebe potrošača, a fokus je stavljen na proširenje i unapređenje ponude svežih odeljenja.

Takođe je napravljen jedan veliki funkcionalan magacin. Prodavnica je renovirana po najmodernijim standardima, a kako bi doživljaj kupovine bio još kvalitetniji potrudio se tim dizajnera koji je oplemenio enterijer i usavršio svaki detalj prodajnog prostora. Bogat asortiman koji nudi širok spektar od preko 3500 artikala.

Kontinuirano ulažući u razvoj maloprodajne mreže, kompanija Gomex će i u ovoj godini nastaviti sa akcijom renoviranja objekata i unapređenja usluga.