Sport- Najmasovnije takmičenje za najmlađe fudbalere, Mini- maksi liga Zrenjanin, uspešno se završila ovog vikenda.

Treba istaći da će Sportski centar Bambi, 25. marta,  biti domaćin prvenstva Vojvodine Mini-maxi lige, gde će učešće uzeti ekipa Akademije Bambi i Proletera.

Pehare ekipama uručio je Velibor Mladenović predsednik FSG Zrenjanin

U generaciji dece rođene 2014. godine prvo mesto pripalo je ekipi Proletera koja je u finalu bila bolja od Akademije Bambi Beli rezultatom 5:1.

Treće mesto zauzela je ekipa Akademije Bambi Crveni koja je savladala ekipu Petlić nakon penal serije.

U generaciji  2013  prvo mesto osvojila je ekipa Akademije Bambi nakon pobede nad ekipom Petlića rezultatom 9-2. Treće mesto zauzela je ekipa Proletera pobedivši ekipu Bečkereka 3:0.

 

U generaciji  2012 ekipa Bečkerek osvojila je prvo mesto pobedom nad Akademijom Bambi Beli rezultatom 4:0. Treće mesto pripalo je ekipi Proletera koja je savladala ekipu Lehela rezultatom 5:2.

U generaciji 2011 prvo mesto osvojila je Akademija Bambi, drugo je pripalo ekipi Lehel, dok je  treće mesto zauzela  Akademija Bambi Crveni.

U generaciji dece rođene 2015. godine prvo mesto pripalo je ekipi Akademije Bambi koja je savladala ekipu Bečkereka 9:2, treće mesto zauzela je ekipa Bečeja koja je savladala Lehel rezultatom 4:3.

Prvenstvo Srbije za generaciju 2011, 2012 i 2013 održaće se u Kragujevcu.

U generaciji 2011 na prvenstvo Srbije plasirali su se ekipe Akademije Bambi i Lehela, u generaciji 2012 ekipa Bečkerek i Akademija Bambi, dok su se u generaciji 2013 na prvenstvo Srbije plasirali ekipa Petlić i Akademija Bambi.

Sudija Vladimir Marinkov sa Mladenović Veliborom

„Posle više od 4 meseca Mini-maxi lige u balonu Sportskog centra Bambi završavamo ligu gde je učestvovalo 45 ekipa sa preko 1000 najmlađih fudbalera. Želimo da se zahvalimo svima na učešću, fer i sportskom ponašanju. Sva deca su u stvari pobednici, a među njima su se istakli trenutno najbolji. Posebna zahvalnost ide sudijama i roditeljima koji su svo vreme bili uz svoju decu“- istakao je Darko Tošić direktor SC Bambi.