Foto: arhiva

Žene zaposlene u DRÄXLMAIER Group u Srbiji su donele odluku da novac koji je kompanija namenila za kupovinu poklona za 8. mart bude preusmeren za lečenje obolelih sa naše teritorije koji su registrovani u Fondaciji „Budi human”.
Novac je uplaćen na račune sedam korisnika Fondacije.

„Drugu godinu zaredom žene kompanije DRÄXLMAIER odlučile su da predviđena sredstva za kupovinu osmomartovskog poklona preusmere u humanitarne svrhe. Iako znak pažnje svakome od nas uvek znači, pokazale smo u ovom slučaju da je društveno odgovorno ponašanje, humanost i empatija ono što krasi naše zaposlene, na šta sam izuzetno ponosna.“, rekla je Čila Ungur, Generalni direktor DRÄXLMAIER Group Srbija.

Ideja da novac koji je kompanija namenila za kupovinu osmomartovskog poklona bude dat kao donacija je potekla od žena zaposlenih u kompaniji. Prošle godine su zaposlene u nemačkoj kompaniji odlučile da taj novac bude dat za potrebe stvaranja boljih uslova za rad Savetovališta za zdravstvenu zaštitu žena i kupljena je moderna ginekološka stolica za potrebe Ambulante za juvenilnu ginekologiju.

Žene zaposlene u Drekslmajeru donirale novac za kupovinu ginekološke stolice

Zaposleni u DRÄXLMAIER Group u Srbiji su srećni što jednim plemenitim gestom mogu da naprave veliku razliku.