Sport- Karađorđevčani su trijumfovali u Kupu FSP Zrenjanin i u meču za pehar, nadvisili su Crvenu zvezdu iz Ruskog sela rezultatom 2:1.

Ovo je druga pobeda Jedinstva u ovom takmičenju, prvu su ostvarili 2014. godine. Izabranici trenera Boška Mihajlovića diktirali su tempo, napadali od početka meča, ali se na pauzu otišlo bez golova.
U nastavku je, posle dobre akcije Veljka Zemunskog i Gorana Radišića, golgeter Žarko Matić, u 62. minutu, poslao loptu iza leđa,  veoma dobrog golmana Dejana Kosturanova. Pet minuta kasnije, prednost Jedinstva je udvostručena. Na nabacivanje Đorđa Bajića, iz kornera, najviši u skoku bio je defanzivac Jovan Mijatović za – 2:0.
Poraz Ruskoselaca ublažio je Goran Cvijanović iz penala. Posle prekršaja golmana Martina Magde, realizovao je kazneni udarac za konačnih – 2:1. Pehar pobedničkoj ekipi predao je Branislav Pandurov, potpredsednik FSG Zrenjanina.

JEDINSTVO: Magda, Mijatović, Zemunski, Korać, Radišić, Kujundžić  (Martinović -), Matić , Rapaić, Bajić, Dučić, Ninić  (Zekanović ).

CRVENA ZVEZDA: Kosturanov, Laništanin, Jankov, Simić, Kockar, Cvijanović, Popeskov, Vojvodić, Čudanov, Zečević (Uzelac), Bajić (Kovačević ).