Sport- U okviru 21. kola Druge lige „Sever“ odbojkaši Proletera, sinoć su u hali Medison, pobedili ekipu OK Futog, rezultatom 3:0, po setovima, 25:10, 25:19 i 25:17.

„Zadovoljan sam igrom momaka u ovoj utakmici. Gostima čestitamo na fer i korektnoj igri i zelimo puno sreće na narednim takmičenjima“, istakao je trener Predrag Tanacković.

Za Proleter su igrali: Trišić, Zečar, Mičeta, Kučanda, Pejački, Smiljanski, Popov, Šuvački, Šoša, Zečić, Tanasković, Panjković, Štrbac i Jelisić.

Juče je u Kaću odigrana prva utakmica 1/4 finala za pretpionirke, u kojoj je ekipa Proletera slavila rezultatom 2:3, po setovima 25:23, 11:25, 25:21, 24:26 i 10:15.

„Meč je po broju preokreta, igre i borbe na terenu, bio neizvestan do samog kraja i zasluženo smo pobedili ekipu OK Respekt. Devojčice su u prelomnim trenutcima bile koncentrisanije i stabilnije u odnosu na protivnika, što je doprinelo da u prvoj utakmici 1/4 finala odnesemo pobedu, a revanš nam predstoji u toku nedelje“-rekao je trener Darko Jančić.

Za ekipu Proletera igrale su: Nesić, Gordić, Vukov T, Kerčov, Bone, Georgijev, Tomić, Puhalo, Vukov L, Filep, Nepergaća, Odadžić, Seratlić, Dostanić i Dimković.