ZrenjaninBMT LUX INVEST završio je još jedan uspešan projekat. Petospratna zgrada kod Glavne pijace (prva lamela) dobila je svoj finalni izgled.

Zgrada se nalazi na svega 500 metara od centra grada i svojim izgledom predstavlja pravo arhitektonsko osveženje u našem gradu.

Redakcija portala ZR Klik imala je  priliku da među prvima poseti ovu zgradu i uveri se u kvalitet i funkcionalnost stanova koji su opremljeni najkvalitetnijim materijalima na tržištu.

Zgrada poseduje 46 stanova, 3 poslovna prostora, a u sklopu ovog stambeno- poslovnog kompleksa obezbeđeno je blizu 50 parking mesta.

Za više informacija posetite sajt BMT LUX Invest-a

www.bmtluxinvest.com

Pogleda sa terase poslednjeg sprata

Soba sa zvezdanim nebom

➡️VIŠE INFORMACIJA PUTEM TELEFONA 📞063/7769537 📞062/520200📞 0605399985
ZAPRATITE FACEBOOK STRANICU

INSTRAGAM BMT LUX INVEST

„Ponosni smo na činjenicu da su stanovi na lokaciji u ulici Žarka Zrenjanina rasprodati u veoma kratkom roku i ovim putem želimo da iskažemo posebnu zahvalnost svim našim kupcima na poverenju koje su nam ukazali.
Takodje bismo želeli da se zahvalimo na velikom interesovanju za naše nove projekte koji će u narednom periodu biti realizovani na lokacijama Bagljaš- Milana Stanivukovića i centar- Jevrejska ulica. Ono što možemo da garantujemo našim budućim kupcima je da ćemo nastojati da i ubuduće opravdamo očekivanja svih onih koji nam ukažu poverenje, na prvom mestu prepoznatljivim kvalitetom gradnje, ugradne opreme i materijala, kao i poštovanjem ugovorenih rokova“- ističu iz BMT Lux INVEST-a.

Radovi na lameli II uveliko su u toku