Novootvorena specijalistička ordinacija fizikalne medicine i rehabilitacije Medifizio u Zrenjaninu nudi fizikalnu terapiju, rehabilitaciju, kao i ultrazvučnu dijagnostiku mišićno – skeletnog sistema.

Ordinacija se nalazi u Maloj Americi, Gundulićeva 1b, a vlasnica ordinacije je mr sc. med. dr Zorica Ćulibrk, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije sa dugogodišnjim iskustvom.

 

AKCIJA U ORDINACIJI MEDIFIZIO

-Besplatni pregledi za decu  kod lošeg držanja tela, kičme ili stopala!

-15% popusta za penzionere!

 

Ono što izdvaja ordinaciju Medifizio je da  pored usluga specijalističkog pregleda i klasične fizikalne terapije, pruža i usluge ultrazvučnog pregleda zglobova i mekih tkiva, mezoterapije bola, kao i usluge aparaturne fizikalne terapije najsavremenije tehnologije kao što je TECAR terapija i terapija dubokim oscilacijama. Na taj način možete brzo i efikasno rešiti probleme nastale kao posledica bolesti ili povreda, ali isto tako možete da očuvate i unapredite svoje zdravlje, poboljšate kvalitet života i usporite proces starenja.

U ordinaciji Medifizio očekuju vas dijagnostika, prevencija, lečenje i rehabilitacija na jednom mestu. Indikacije su sva reumatološka oboljenja, stanja nakon povreda i ortopedska oboljenja, neurološka oboljenja, stanja posle hirurških intervencija, korekcija deformiteta kod dece (deformiteti kičme, stopala, nepravilno držanje tela).U ordinaciji Medifizio neguju individualni pristup u lečenju uz celokupno sagledavanje pacijenta. Uz to, postoji mogućnost lekarskog pregleda, primene terapije i rehabilitacije u kućnim uslovima.

ULTRAZVUČNI PREGLED

Ultrazvučnim pregledom dobijaju detaljan prikaz zglobova, mišiča, tetiva i mekih tkiva, što omogućava lekaru da sa visokom preciznošću dobije jasnu sliku pri uspostavljanju dijagnoze. Metoda je apsolutno bezbedna i neinvazivna. Moše se ponavljati više puta u kraćim vremenskim intervalima.

MEZOTERAPIJA

 

Mezoterapija je minimalno invazivna tehnika aplikacije leka ili bioaktivnih supstanci direktno u kožu iznad ili u neposrednoj blizini patološkog stanja koje se tretira. Osnovni postulat mezoterapije je „malo, razređeno i u pravo mesto“. Tako se izbegavaju sistemski i neželjeni efekti lekova. To je u suštini alternativni način davanja standardnih lekova sa veoma dobrim i sigurnim rezultatima.

TECAR TERAPIJA ili terapija dubokom toplotom

 

TECAR terapija ili terapija dubokom toplotom predstavlja lokalizovanu upotrebu visokofrekventnih radiotalasa koji utiču na ubrzanje lokalnog metabolizma i eliminaciju štetnih produkata, pojačavaju funkciju faktora rasta, te se stimulišu lokalni regenerativni i reparatorni procesi. Terapija je veoma prijatna, a nakon tretmana se oseća smanjenje ukupnih tegoba, olakšana pokretljivost i poboljšana funkcija tretiranog telesnog segmenta.

TERAPIJA DUBOKIM OSCILACIJAMA

Terapija dubokim oscilacijama je veoma efikasna, a u isto vreme jedinstvena, prijatna i neagresvna za pacijenta. Eliminiše bol, otok, mišićnu napetost, poboljšava ishranu tkiva, ubrzava oporavak posle povreda i operacija. Ona ima široko polje indikacija, bez neželjenih dejstava i ograničenja.

Zapratite  specijalističku ordinaciju fizikalne medicine i rehabilitacije Medifizio na Facebook stranicu i Instagram profil.

POGLEDAJTE CENOVNIK – ORDINACIJE MEDIFIZIO:

  • PREGLED SPECIJALISTE FIZIKALNE MEDICINE I REHABILITACIJE: 3000 din.
  • KONTROLNI SPECIJALISTIČKI PREGLED (DO 30 DANA): 2000 din.
  • PREGLED SPECIJALISTE FIZIKALNE MEDICINE I REHABILITACIJE U KUĆNIM USLOVIMA: 4000 din.
  • ULTRAZVUČNI PREGLED ZGLOBOVA I MEKIH TKIVA (1 REGIJA I/ILI 2 REGIJE): 3000 din.
  • ULTRAZVUČNI PREGLED ZGLOBOVA I MEKIH TKIVA (3 I VIŠE REGIJA): 5000 din.
  • PREGLED SPECIJALISTE FIZIKALNE MEDICINE I REHABILITACIJE SA ULTRAZVUČNIM PREGLEDOM: 5000 din.
  • DNEVNI TERAPIJSKI PAKET: 2000 din.
  • DNEVNI TERAPIJSKI PAKET I REHABILITACIJA U KUĆNIM USLOVIMA: 3000 din.
  • TEKAR TERAPIJA + KINEZITERAPIJA: 3000 din.
  • TEKAR TERAPIJA+ LASER TERAPIJA+ MAGNET TERAPIJA: 3000 din.
  • MEZOTERAPIJA BOLA: 5000 din.
  • INTRAMUSKULARNA APLIKACIJA LEKA: 500 din.
  • LOKALNA INFILTRACIJA LEKA: 1500 din.
  • TERAPEUTSKA MASAŽA (30 MINUTA): 2000 din.

INFORMACIJE I ZAKAZIVANJE TERMINA

Radno vreme specijalističke ordinacije fizikalne medicine i rehabilitacije Medifizio:

Ponedeljak-petak 9-20h

Subota 9-14h

 

KONTAKT

 064/1234456, 023/3105940

ADRESA

Gundulićeva 1b (Mala Amerika)

Zrenjanin

 

UPOZNAJTE NAŠ STRUČNI TIM ORDINACIJE MEDIFIZIO:

Dr Zorica Ćulibrk je proglašena za ličnost godine iz oblasti medicine zahvaljujući visokom nivou profesionalizma i mnogobrojnim zadovoljnim pacijentima. Kontinuirano se usavršava, prati savremene metode lečenja i koristi najsavremeniju tehnologiju aparaturne fizikalne medicine.