Obaveštaju se povratnici po osnovu sporazuma o readmisiji iz nemačke ili drugih zemalja evropske unije, koji poseduju dokumentaciju kojom dokazuju boravak odnosno dobrovoljni povratak iz nemačke ili drugih zemalja evropske unije sa prebivalištem na teritoriji grada Zrenjanina da je raspisan Javni poziv povratnicima po osnovu sporazuma o readmisiji koji žive na teritoriji grada Zrenjanina za dodelu pomoći za kupovinu seoske kuće sa okućnicom, odnosno odgovarajuće nepokretnosti za stanovanje, namenjene za poboljšanje njihovih uslova stanovanja

Prijave na javni poziv podnose se od 11.maja do 09. juna 2023. godine.

Dostavot lično na pisarnici uslužnog centra Gradske uprave grada Zrenjanina, Trg slobode br. 10, soba 56, ili putem pošte na adresu gradska uprava grada zrenjanin, Trg slobode br. 10.

Tekst javnog poziva i prijavni obrazac objavljeni su na sajtu grada zrenjanina i komesarijata za izbeglice i migracije republike srbije, a sve dodatne informacije i potrebni obrasci mogu se dobiti kod poverenika za izbeglice i migracije u gradskoj upravi grada zrenjanina ili na broj telefona 315 01 86.