Zrenjanin – Kompanija LG Electronics pokreće kampanju Lep Gest u pet gradova u Srbiji, od 23. maja do 14. juna, sa ciljem da unapredi korisničko iskustvo, ali i da promoviše ono što je svima nama uvek neophodno – zajedništvo i humanost!

Tokom trajanja kampanje, vlasnici onih LG uređaja koji ne rade optimalno, moći će da provere stanje aparata sa LG stručnim timom.

Lep Gest karavan će biti u Zrenjaninu 13. i 14. juna ispred tržnog centra BIG (Novosadski pt BB), a svi zainteresovani vlasnici LG uređaja koji žele da provere ispravnost istih, treba da se jave na telefon korisničke službe: 011/36 30 500, provere da li ispunjavaju uslove i zakažu termin za pregled svojih TV i AV aparata, bele tehnike ili monitora.

Ovo se odnosi na one LG uređaje kupljene nakon 01. januara 2018. kojima je istekla redovna garancija, kao i na uređaje koji su u garanciji, i nemaju bilo kakvo fizičko oštećenje.

Uređaje manjih dimenzija (na primer AV, monitor, televizor do 42 inča) vlasnici mogu doneti na LG štand, a u slučaju proizvoda velikih dimenzija, stručni tim će doći na kućnu adresu. Ukoliko se ustanovi da je uređaj moguće popraviti, isti će biti popravljen potpuno besplatno. Međutim, ukoliko se pokaže da popravka nije moguća, kompanija LG će obezbediti korisnicima vaučer za popust na novu kupovinu, u iznosu od 50 evra u dinarskoj protivvrednosti.

 

Osim provere ispravnosti uređaja, u okviru kampanje Lep Gest, građani će moći da podele primere svojih lepih gestova na društvenim mrežama korišćenjem #LGLEPGEST, dok će kompanija LG donirati kućne aparate sigurnoj kući u Zrenjaninu.

 

Za više informacija o uslovima i pravilima učešća u kampanji, posetite https://www.lg.com/rs/lep-gest-kampanja 

 

O kompaniji LG Electronics.

LG Electronics je globalni inovator kada je reč o tehnologiji i potrošačkoj elektronici, sa prisustvom u skoro svakoj državi na svetu i međunarodnom radnom snagom od 75,000. Četiri kompanije LG: Home Appliance & Air Solution, Home Entertainment, Vehicle component Solutions i Business Solutions zajedno su ostvarile prodaju od 63 milijarde dolara u 2021. godini. Kompanija LG je vodeći proizvođač potrošačkih i komercijalnih proizvoda, od televizora, preko kućnih aparata i aparata za vazduh, zatim monitora, servisnih robota, automobilskih komponenti do svojih premium svetski poznatih brendova – LG Signature i LG ThinQ.

Za dodatne informacije posetite https://www.lg.com/rs.