Todorović centar je centar za psihoterapijsku i razvojnu podršku koji pruža usluge psihoterapije za decu i odrasle kao i usluge defektološke te logopedske procene i tretmana.

Psihoterapijsko savetovanje obuhvata pružanje podrške i podsticanje ličnog razvoja pojedinca uz pomoć različitih metoda i tehnika. Namenjeno je deci i odraslim osobama koje žele raditi na sebi, ili koje se suočavaju sa životnim teškoćama i žele poboljšati kvalitet života i odnose sa drugim.


Depresija, anksioznost, strahovi, partnerski bračni problem, stress, sampouzdanje…osim ovih i drugih poteškoća psihoterapija nam pomaže da osvestimo svoje ponašanje, način razmišljanja i shvatimo kako ono utiče na nas na svim poljima, jer najčešće upravo šabloni koje koristimo u ponašanju produbljuju probleme i sprečavaju nas da napredujemo. Briga o sebi nije nešto što bi trebalo da ostavljamo za kasnije, ali kada god počeli da se bavimo sobom, napredak je moguć.

Uvek je pravi trenutak da odete na psihoterapiju ili psihološko savetovanje.

 

U sklopu naših usluga od stručnjaka možete saznati kako podsticati potencijale i sposobnosti vašeg deteta na području psihomotornog razvoja, kognicije, emocija i socijalnih interakcija.
Usluga procene je izrazito važna kako bi uočili koje su jake strane i mogućnosti vašeg deteta i koja je područja razvoja potrebno dodatno podsticati. Ona nam takođe omogućava rano uočavanje rizika za moguće odstupanje od tipičnog razvoja.
Obratite nam se ako vam je potrebno psihoterapija, psihološko savetovanje ili imate pitanja i/ili nedoumice vezane za rast i razvoj vašeg deteta.

Više informacija o zakazivanju termina usluga psihoterapeuta, defektologa, logopeda, pedagoga možete dobiti od stručnjaka u Todorović centru, Žitni trg 12/2 , telefon 0621631448.

Prostorije Todorović centra

Posetite sajt  Todorović centra  www.psihoterapijazrenjanin.rs ili Facebook stranicu.

Instagram stranica