Pobednici SAS BMT LUX

Zrenjanin- Nakon dve nedelje odličnog fudbala i velike posećenosti, završen je ovogodišnji turnir u malom fudbalu na Bagljašu. Zrenjanin je imao priliku da uživa u najbitnijoj sporednoj stvari na svetu, uz dosta vrhunskih igrača futsala kao i aktivnih fudbalera. Ovogodišnji turnir osvojila je ekipa SAS BMT LUX  koja je u finalu, golovima Novkovića i Živanova, zasluženo slavila protiv ekipe Agrovet AS Radić rezultatom 2:0.

Drugoplasirana ekipa Agrovet AS Radić

Za pobedničku ekipu nastupali su: Rodić, Aranitović, Radin,  Živanov, Mastilo, Novković, Kovačević i Škorić.

Pobedniku je pripao pehar, kao i novčana nagrada od 300.000 dinara, drugoplasiranoj ekipi pripalo je 150.000 dinara, dok je treće mesto zauzela ekipa Đuka plast koja je nakon penal serije  slavila protiv ekipe JKP Čistoća i zelenilo. Utakmica za treće mesto bila je humanitarnog karaktera i  iznos od 50.000 dinara biće uplaćen  za lečenje male Tare i Ognjena.

Treće mesto ekipa Đuka plast

Za najboljeg golmana turnira proglašen je Stefan Radić.

Najbolji strelac turnira je Boško Kvrgić.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Igor Aranitović.

U kategoriji pionira prvo mesto pripalo je ekipi Julci koji su rezultatom 1:0 savladali ekipu FK Proleter. Treće mesto pripalo je ekipi FK Sporto 2010.

U kategoriji juniora 2008/2009 prvo mesto zauzele je ekipa Restoran klas koja je bila bolja od ekipe Petrovgrad rezultatom 1:0. Treće mesto osvojila je ekipa Bagljaš Wonder gym.

Prvo mesto ekipa NB komerc

U kategoriji juniora 2006/2007 prvo mesto pripalo je ekipi NB komerc koja je nakon penal serije bila bolja od ekipe Principi. Treće mesto zauzela je ekipa Duvanika.

Uručena je plaketa gradonačelniku Simi Salapuri.