Sport- Na generalnoj probi pred start prvenstva fudbaleri Radničkog, na domaćem terenu pred oko 200 gledalaca, ugostili su lidera vojvođanskog „Istoka“ ekipu Vojvodine 1928 iz Perleza i zasluženo ostvarili pobedu rezultatom 2:0. Fudbaleri Radničkog će pre starta prvenstva odigrati utakmicu Kupa u gostima protiv ekipe Begeja iz Žitišta  25. februara od 14:30 časova.

Novo pojačanje Radničkog Strahinja Karišić nakon centaršuta Borisavljevića doveo je crveno-crne u vođstvo od 1:0 u 10. minutu. Raspoloženi Karišić je u 23. minutu odlično izveo korner, a Nikolić bio najviši u skoku i glavom udvostručio prednost domaćih. Mitrović je pri kraju prvog poluvremena imao priliku da utrostruči prednost, ali u poslednjem trenutku loptu sa gol linije izbila je odbrana Perležana. Zapretili su i gosti dva puta u prvom poluvremenu, ali odličan je bio golman domaćih i novo pojačanje Vladan Đekić.

Foto: Strelac i asistent za FK Radnički Strahinja Karišić

Foto : Novi  golman Radničkog Vladan Đekić 

U drugom poluvremenu trener Radničkog Levnaić zamenio je skoro kompletnu prvu postavu i dalje su domaći imali terensku inicijativu, ali nisu uspeli da zatresu mrežu Vojvodine.

FK Radnički Zrenjanin nastavak prvenstva u Srpskoj ligi grupa „Vojvodina“ započinje 2. februara na domaćem terenu od 14:30 časova protiv ekipe FK Kabel iz Novog Sada.

FK Radnički: Đekić, Marković, Borisavljević, Topić, Pelemiš, Nikolić, Stevanović, Karišić, Radić, Mitrović, Kovačević. Zamenici: Lavirac, Vrbljanac, Arsić, Milanović, Gardinovački i Kosović.

FK VOJVODINA 1928 PERLEZ: Milin, Kalajdžija, Ješić, Rudić, Knežević, Šušnjar, Milanović, Kujundžić, Padejski, Čižik. Zamenici: Kozić, Bartoš, Stanišić, Živanov.