Zrenjanin-  Udruženje ljubitelja životinja i prirode „Zelene šape“ ove nedelje, u okviru akcije „Ne kupuj, udomi“, predstavlja nam Ljupku!

Preopterećena skloništa svake godine primaju milione napuštenih, zlostavljanih i izgubljenih životinja, a usvajanjem životinje ne spasavate samo jedan život, već pravite mesta i za druge.

Promenite život napuštene životinje i pružite im dom u kojem će ostati zauvek!

Udomi Ljupku 

Ljupka je stara oko 3 godine i sterilisana je. Pronašli smo je ostavljenu na ulici u dosta lošem stanju, ali u potpunosti smo je oporavili i svakog dana željno iščekuje svoj zauvek dom. Mešanka je jazavičara i dobro se slaže sa drugim psima i mačkama. Dom joj tražimo u Zrenjaninu. Podelite Ljupkinu fotografiju, povećajte šansu da bude udomljena! Ne kupuj, udomi za ljubav!

Ukoliko niste u mogućnosti da je udomite, podelite tekst i povećajte šansu da što pre bude udomljen!
Pomoć u vidu  hrane je dobrodošla.

Ukoliko želite da udomite Ljupku ili da donirate hranu za životinje, kontaktirajte „Zelene šape“ putem  FACEBOOK I INSTAGRAM PROFILA

Ljubitelji životinja i prirode Zelene Šape je grupa volontera koja se okupila sa ciljem da zaštiti napuštene životinje i da očuva životnu sredinu, pa su tako „Zelene šape“ i zvanično osnovane 9. aprila 2017. godine.

KONTAKT

zeleneshape@gmail.com