SportNa stadionu kraj „SkrobareFK Radnički Zrenjanin, sa novim trenerom i rukovodstvom, započeo je pripreme za predstojeće prvenstvo.  Prozivci je prisustvovalo 35 igrača.

Foto: Goran Gavrilović, Zdravko Rauković, Rade Medić i Miloš Žeravica (desno).

Podsetimo, crveno -crni  su sezonu završili  jedan stepenik iznad zone ispadanja, sa 19 osvojenih bodova, 5 pobeda, 4 nerešene utakmice i 19 poraza. Pored igrača, prozivci su prisustvovali Darko Tošić, potpredsednik kluba, Danijel Vukmirica sportski direktor, šef stručnog štaba Zdravko Rauković, pomoćni treneri Miloš Žeravica i Rade Medić, kao  i trener golmana Goran Gavrilović .

Na prozivci su prisustvovali: Filip Brankov, Dragan Erdeljan, Vladimir Jeftić, Nikola Kosović, Marko Kovačević, Jovan Kozić, Filip Kozlovački, Boško Kvrgić, Ilija Lisica,  Miloš Daničić, Đorđe Dragović, Marko Jonjev,  Željko Jović,  Nikola Kovačević, Vasilije Maleš,  Miloš Maljukan, Ivan Puškaš,  Uroš Stanković, Miloš Vujović, Vladimir Vujević, Andrej Nosalj,  Danilo Cvijetić,  Igor Stepančev, Uroš Markoski,  Blagoje Marković, Stefan Popov,  Petar Radić,  Zoran Šemić,  Ljubomir Stevanović,  Danilo Janjatović,  Miloš Ranđelović i Ognjen Đuričin.

Foto: Zdravko Rauković i Danijel Vukmirica

„Prvo da vam svima poželim uspešne pripreme i dobro zdravlje bez povreda, drago mi je da vidim mlade igrače ispred sebe, jer sam  prethodnih godina radio sa omladinskim selekcijama i imam lepo iskustvo. Počinjete ispočetka, od nule i svaki novi početak je novo dokazivanje, računaće se šta uradite tokom ovih priprema i to će biti merilo. U moje pomoćnike imam puno poverenje i sve što vam oni pričaju i savetuju kao i da sam ja rekao“- Istakao je šef stručnog štaba Zdravko Rauković.

U redove crveno-crnih stigao je Marko Kovačević, nekadašnji igrač i golgeter Radničkog, koji je prošle sezone igrao za Šajkaš, a pre toga nastupao u Prvoj ligi za ekipu Inđije. Pored Kovačevića, na prozivci je bio prisutan i  novi golman Miloš Ranđelović koji je takođe nastupao za Radnički,  zatim iskusni Ognjen Đuričin koji je nastupao za nekadašnji Banat iz Zrenjanina, Spartak, Vojvodinu, Radnički iz Niša, IMT. Od novajlija na prozivci su još  bili: Željko Jović, Uroš Stanković, Ivan Puškaš, Miloš Maljukan, Vasilije Maleš, Petar Radić i Igor Stepančev, koji je takođe branio boje Radničkog.