Sport- Fudbaleri Radničkog, pred domaćom publikom u okviru 7. kola Srpske lige grupa „Vojvodina“, pretrpeli su poraz od Omladinca iz Novih Banovaca rezultatom 0:2.

Obe ekipe ušle su prilično nervozno u meč i nije bilo tečne igre na obe strane.Prva prilika u prvom poluvremenu viđena je u 13. minutu, kada se igrač Radničkog  Kovačević našao sam ispred golmana gostiju Blagojevića, koji je na vreme istrčao, skratio ugao i  spasao siguran pogodak. Gosti su zapretili u 26. minutu preko Dobrijevića koji je probio po levoj strani, ali uputio slab šut po zemlji pored gola crveno-crnih. Deset minuta kasnije, na asistenciju Todorovića, Dobrijević je glavom loptu posalo preko gola Ranđelovića.

U drugom poluvremenu  inicijativu su imali  gosti i u 60. minutu Dašić je snažno šutirao sa 20 metara, ali je lopta završila tik pored gola. Ubrzo potom usledila je brza kontra gostiju, Dašić je odlično centrirao po levoj strani, ali je nespreman na drugoj stativi bio Todorović i nije uspeo da zakači loptu i pošalje je iza leđa Ranđelovića.

 

Kazna za Radnički stiže u 73. minutu, kada je Stanisavljević opalio sa 20 metara, Ranđelović odbranio, ali je na odbijenu loptu natrčao Stanimirović i doveo goste u vođstvo od 0:1. U 80. minutu golman domaćih istrčava daleko od svog gola na loptu, pogrešno procenjuje putanju, do lopte dolazi napadač Dobrijević i sa 30 metara je plasira po zemlji,  za ispostaviće se konačnih 0:2.

Sve fotografije sa utakmice Radnički-Omladinac, posle 20 časova, možete preuzeti na www.fotoklik.rs

 

U sledećem kolu fudbaleri Radničkog, 30. septembra, igraju protiv Bečeja.

Rezultate i tabelu pogledajte na našem portalu pod rubrikom Srbijasport

FK RADNIČKI: Ranđelović, Nikolić, Stevanović, Kovačević, Arsić, Kosović, Maljukan, Mirić, Sandulović, Borisavljević i Stepančev. Zamenici igrača: Nosalj, Janjatović, Radić, Popov, Pecarski, Šare i Radić.

FK OMLADINAC: Blagojević, Savić, Misić, Milićević, Stanisavljević, Dobrijević, Ahčin, Dašić, Dimitrijević, Todorović i Knežević. Zamenici igrača: Đokić, Jovanović, Lukić, Stanimirović, Ramović, Čermelj i Ćebić.