Sport- Fudbaleri Radničkog uspeli su, nakon velikog preokreta  i vođstva  gostiju iz Rume od 0:2,  da obraduju domaće navijače i ostvare prvu pobedu na svom stadionu rezultatom 3:2.

Poveli su gosti u prvom poluvremenu u 34. minutu preko Lazića i sa tim rezultatom  otišlo se na poluvreme.

Već na startu 2. poluvremena prednost gostiju udvostručio je Šljukić. Igrač  Radničkog Borisavljević u 62. minutu pogotkom vraća crveno-crne u meč, da bi izjednačujući gol, na asistenciju Arsića, šest minuta kasnije sa ivice šesnaesterca  postigao Kovačević.

Na asistenciju Pecarskog, Stefan Popov je sa ivice kaznenog prostora pogotkom u 74. minutu doneo  preokret i veliko slavlje, kako igrača tako i prisutne publike, za 3:2 i prvu  pobedu crveno-crnih na stadionu kraj „Skrobare“.

Rezultate i tabelu pogledajte na našem portalu pod rubrikom Srbijasport

U sledećem kolu fudbaleri Radničkog  gostuju ekipi Železničara iz Inđije.

RADNIČKI: Ranđelović, Nikolić, Vrbljanac, Radić (Kosović), Popov (Šemić), Kovačević, Janjatović (Arsić), Sandulović (Pecarski), Stevanović, Borisavljević (Mirić), Stepančev.

PRVI MAJ: Ivančević, Petrović, Radovanović (Klisura), Gajić, Šljukić (Damjanović), Stojanović, Trimanović, Ivelja, Lazić, Novaković (Obradović), Zečak (Radojičić).