Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanina poklanjaju  2 karte za po jedan od dva filma koji će biti prikazani u bioskopu Kulturnog centra.

Da biste učestvovali potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala ZRklik, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na vaš Facebook profil pod opcijom javno (public)  i u komentaru napišite koji film želite da gledate.

BUDITE U TOKU – SKINITE APLIKACIJU ZRKLIK OVDE

U nedelju, 15. oktobra na repertoaru bioskopa Kulturnog centra od 11 časova je dečji igrani film  „Velika avantura mačke Ru“ a u večernjem terminu od 20 časova domaće ostvarenje „Što se bore misli moje“.

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije za dečji film  po ceni od 250 a za domaći igrani film „Što se bore misli moje“ po ceni od 300 dinara.

 

15. oktobar /11 č. /“Velika avantura mačke Ru“/sinhronizovan na srpski jezik

Žanr: Porodični, drama

Režija: Guillaume Maidatchevsky

Scenario: Maurice Genevoix. Guillaume Maidatchevsky, Michaël Souhaité

Uloge: Capucine Sainson-Fabresse, Corinne Masiero, Lucie Laurent, Nicolas Umbdenstock, Juliette Gillis

„Ru je živahno i radoznalo mače koje otkriva život na krovovima Pariza. Njegova sudbina se menja kada ga desetogodišnja devojčica Klemans usvoji i odvede u svoju kuću, u srcu planine. To je početak neverovatne avanture za Klemans i Ru koji odrastaju zajedno i prelaze put do misteriozne Madlen, živeći jednu divnu priču koja će ih zauvek promeniti.“

Trejler: https://youtu.be/vLy-do4mhTY

 

15. oktobar/20 č. /“Što se bore misli moje“

Žanr: drama, triler

Režija: Milorad Milinković

Scenario: Milorad Milinković, Dragoljub Stojković

Uloge: Dragan Mićanović, Miloš Timotijević, Tamara Krcunović, Nataša Ninković, Nebojša Dugalić

„Film prati poslednje dane srpskog kneza Mihaila Obrenovića, zaljubljenog čoveka koji se bori sa osećajem dužnosti prema svom narodu dok se protiv njega kuje kobna zavera, koja će zaustaviti oslobađanje balkanskih naroda. Srbija će se još jednom naći na prekretni.“

Trejler: https://youtu.be/1imoWNMRvt8?si=vLHBznZ7vKlzU0xO