Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanina poklanjaju 2X2 karte za po jedan od dva filma koji će biti prikazani u bioskopu Kulturnog centra.

U nedelju, 22. 10. u bioskopu Kulturnog centra najmlađi mogu da pogledaju još jednu ekranizaciju čuvene „Male sirene“, a u večernjem terminu od 20 časova, istog dana, na programu je epski triler „Openhajmer„.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala ZRklik, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na vaš Facebook profil pod opcijom javno (public)  i u komentaru napišite koji film želite da gledate film.

Dobitnike ćemo objaviti danas na Facebook stranici ZRklik.

Nedelja, 22. oktobar

11 časova – Mala sirena“

 

U nedelju, 22. oktobra na repertoaru bioskopa Kulturnog centra od 11 časova je dečji film  „Mala sirena“ a u večernjem terminu od 20 časova filmski hit„Openhajmer“.

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije za  film „Mala sirena“ po ceni od 250 a za igrani film „Openhajmer“ po ceni od 300 dinara.

 

Više o filmovima

22. oktobar/11 č./ „Mala sirena“

Žanr: avantura, porodični, fantazija

Režija: Rob Marshall

Scenario: Jane Goldman, David Magee, Rob Marshall

Uloge: Halle Bailey, Jonah Hauer-King, Melissa McCarthy, Javier Bardem

„Mala sirena“ je omiljena priča o sireni koja žudi da iskusi život na kopnu i, protivno želji svog oca, kralja Tritona, posećuje površinu, gde se zaljubljuje u čoveka, princa Erika.

Tejler: https://youtu.be/vLy-do4mhTY

22. oktobar /20 č. /“Openhajmer“

Žanr: epski triler

Režija: Christopher Nolan

Igraju: Benny Safdie, Cillian Murphy, Emily Blunt, Florence Pugh, Josh Hartnett i Kenneth Branagh, Jr., Matt Damon, Michael Angarano, Rami Malek, Robert Downey Po scenariju i u režiji Kristofera Nolana, OPENHAJMER je epski triler sniman IMAX tehnologijom, koji publiku uvodi u paradoksalni život jednog zagonetnog čoveka. Kako bi spasao svet, moraće da rizikuje njegovo uništenje. U ulozi Džeja Roberta Openhajmera gledaćemo Kilijana Marfija, dok Emili Blant tumači lik njegove supruge, biologa i botaničarke Ketrin Kiti Openhajmer. Dobitnik Oskara, Met Dejmon, glumi generala Lezlija Grouvsa Džuniora, direktora projekta Menhetn, dok je Robert Dauni Džunior u ulozi Luisa Strausa, osnivača Američkog komiteta za atomsku energiju. Nominovana za Oskara, Florens Pju glumi psihijatra Džin Tetlok, Beni Safdi igra teoretičara fizike Edvarda Telera, Majkl Angarano glumi Roberta Serbera, A Džoš Hartnet pionira američke nuklearne nauke, Ernesta Lorensa.

U filmu OPENHAJMER takođe glumi i dobitnik Oskara Rami Malek, kao i osam puta nominovan za Oskara glumac, scenarista, producent i reditelj Kenet Brana, koji je ranije sarađivao sa Nolanom. Radnja filma zasnovana je na knjizi koja je osvojila Pulicerovu nagradu – Američki Prometej – trijumf i tragedija Džeja Roberta Openhajmera koju su napisali Kai Berd i pokojni Martin Džej Šervin. Producenti su Ema Tomas, Čarls Roven iz Atlas Entertejnmenta i Kristofer Nolan.

Trejler: https://youtu.be/ZyearB9K5eA