Od petka, 17. novembra, Gomex porodica ima dva nova člana! Sa radom je počela prodavnica u Inđiji, kao i još jedan maloprodajni objekat u Čačku.

Novootvoreni market u Inđiji nalazi se na adresi Dušana Jerkovića 18, gde na 284m2 možete pronaći bukvalno sve – od prehrambenih proizvoda i svežeg voća i povrća do kućne hemije. Prostran i pregledan prodajni prostor kupcima nudi sve uslove za prijatnu kupovinu. Objekat ima i sopstvenu pekaru, te je potrošačima ponuđena mogućnost da u svakom trenutku pronađu svež pečen hleb i pecivo. Na ovom mestu posao je dobilo 10 radnika. Radnim danima i subotom, market će raditi od 7:00h do 21:00h. Radno vreme nedeljom biće od 7:00 do 15:00h.

Prodavnica u Čačku četvrti je Gomex market u ovom gradu. Na adresi Ljubićska 51-53 potrošači će svoje kupovine moći da obavljaju svih sedam dana u nedelji, od 7:00 do 21:00h. U pitanju je objekat koji raspolaže prodajnim prostorom veličine preko 350m2 i koji zapošljava 12 novih radnika. Bogata ponuda i ljubazno osoblje učiniće da dolazak u kupovinu bude pravo zadovoljstvo!

Na dan otvaranja, obezbeđeni su popusti od 10% na ceo račun, kao i prigodni pokloni za prve kupce.

Aktuelne akcije u Gomex marketima možete pogledati klikom ovde.