U bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina u nedelju, 12. novembra u 11 časova u okviru matinea prikazuje se dečji animirani film «Kantervilski duh» a u večernjem terminu od 20 časova domaće igrano ostvarenje «Ovuda će proći put».

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra za dečji film po ceni od 250 a za igrani u večernjem terminu po ceni od 300 dinara, radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova kao i pre početka projekcije.

 

Nedelja, 12. 11. /11 č. / dečji animirani film «Kantervilski duh»

 

«Engleska s kraja devetnaestog veka, kada naučni pronalazak donosi nove poglede na svet, moderna američka porodica useljava se u svoju tek kupljenu seosku kuću kako bi saznala da li je okružuju duhovi. Ser Simon Kantervil uspešno pohodi terenom više od tri stotine godina, ali u momentu kada pokušava da uplaši nove ukućane susreće se sa novim izazovima.»

Trejler: https://youtu.be/sTCAYKTn3zs

 

Nedelja, 12. 11. / 20 č. /domaći igrani film „Ovuda će proći put“

 

„U odsečeno, zaboravljeno selo blizu kog će uskoro biti izgrađen autoput, stiže stranac. Meštani, puni nepoverenja i straha prema promeni koju put donosi, sumnjaju da i stranac ima neke veze sa tim i da skriva svoje prave namere. Nekoliko nesporazuma i laži je dovoljno da netrpeljivost meštana prema strancu preraste u otvoreni sukob, a Jana, devojka iz sela koja se zaljubila u stranca, shvata da je ona jedina koja može da ga spasi od opasnosti koja se nad njim nadvila.“

Režija: Nina Ognjanović

U glavnim ulogama: Jana Bjelica, Zlatan Vidović, Vladimir Maksimović, Ninoslav Ćulum, Svetozar Cvetković, Branislava Stefanović, Igor Filipović, Pavle Čemerikić, Marta Bogosavljević, Eva Ras i Demijan Kostić.

Trejler: https://youtu.be/hg0Ywby87pw?si=D1NPRDbShZl3uLL9