Sport- Futsaleri SAS-a, u okviru 10. kola Prve futsal lige pred domaćom publikom u Kristalnoj dvorani, nisu uspeli da se suprostave gostima iz Novog Pazara koji su odlično otvorili meč i na kraju  zasluženo odneli ceo plen iz Zrenjanina rezultatom 3:4.

Odmah na samom startu, nakon kornera Kocića, Aleksić pogađa za 0:1. Ubrzo nakon gola, gosti su imali stopostotnu šansu koju nije uspeo da iskoristi Mutavdžić. U 7. minutu gosti preko Kocića povisuju na 0:2. Dva minuta kasnije opet je u ulozi asistenta bio Kocić, a Aleksić opet zatresao ovoga puta za 0:3. Prvi strelac lige Matić sa 10. metara snažno šutira i smanjuje na 1:3.

U poslednjim sekundama prvog poluvremena, nakon brze kontre, raspoloženi Kocić na drugoj stativi pronalazi Mahmutovića koji rutinski pogađa za 1:4 na poluvremenu.

U drugom poluvremenu prikazao je SAS bolju igru i u 29. minutu iskusni Tomin pogađa za 2:4. Matić je 5 minuta pre kraja meča uspeo da smanji na 3:4, ali uprkos pritisku nije došlo do promene rezultata, SAS- Novi Pazar 3:4.

U poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva, 24. novembra, SAS  gostuje ekipi Novi Sad.

Rezultate i tabelu pogledajte OVDE

SAS: Rodić, Marković, Živanov, Radenković i Matić. Zamenici igrača: Stanaćev, Marković B, Prec, Tomin, Petrović i Kvrgić.

KFM NOVI PAZAR: Mujović, Redžović, Aleksić, Mutavdžić i Kocić. Zamenici igrača: Perić, Đerlek, Rašljanin, Sadović, Mahmutović i Redžović.