SportU hali Medison sinoć je odigrano 4. kolo Vojvođanske lige u odbojci za seniorke kao  i 4. kolo lige Srbije grupa Sever za seniore. I seniorke i seniori Odbojkaškog kluba Proleter ostvarili su pobede.

Devojke su u četvrtom kolu savladale ekipu GŽOK Kikinda 0230, maksimalnim rezultatom 3:0, po setovima 25:18, 25:16 i 25:21.

„Tokom cele utakmice igrale su dobro. Ovo je treća pobeda od početka sezone što je dobar rezultat. Opuštanja nema, uskoro nam predstoji nova utakmica, novi izazov“, rekao je trener Zoran Pavlović i ekipi GŽOK Kikinda 0230 poželeo sreću na daljem takmičenju.

U timu su igrale: Djuriček, Isakov, Čorokalo, Stokić, Josimov, Pavlović, Vujović, Medić, Knezević, Jeličić, Maljugić, Marković, Rakić i Djordjević.

Seniori su pobedili ekipu OK Bačka Palanka 3:1, po setovima 21:25, 25:22, 25:22 i 27:25.

„Momci su igrali odobro, što pokazuje i rezultat. Prvi set smo izgubili, ali brzo smo se povratili u igru i zasluženo osvojili bodove. Ova pobeda nam puno znači s obzirom da smo prethodne dve utakmice izgubili“– rekao je trener Predrag Tanacković.

Za tim Proletera igrali su: Tanaskovćc, Štrbac, Kučanda, Kepić, Zečić, Smiljanski, Mičeta, Jelisić, Trišić-kapiten, Šuvački, Pejački i Panjković.