Sport- Na seniorskom prvenstvu Balkana koje je održano u turskom gradu Antaliji članica BK Petrovgrad Aleksandra Rapaić  osvojila je  srebrnu medalju. Ona je u finalu  izgubila od favoritkinje iz Bugarske podeljenom odlukom sudija 3:1.

„Ovo je izuzetan rezultat za ovu devetnaestogodišnjakinju koja pokazuje predispozicije za najveći domet. Već u martu su kvalifikacije za olimpijske igre gde će Aleksandera biti ozbiljan kandidat koja bi se mogla naći na tom turniru“- istako je selektor reprezentacije Srbije Milan Piperski.

Nenad Momirski je za vikend boksovao na međunarodnom memorijalnom  turniru u Novom Sadu „Moša Savić“ i doneo je pobedu protiv Bugarskog boksera uz pehar za najborbeniji par turnira.
Sandro Poletan je na proglašenju dnevnikovog sportiste  godine u Novom Sadu proglašen za najboljeg boksera u pokrajini u 2019 god.
U 10. kolu regionalne lige Vojvodine u Kikindi pobede su ostvarili Strahinja Mošorinski, Jovan Đuričić i Vanja Dimitrovski.
Ovo je poslednje kolo regionalne lige Vojvodine u ovoj godini  i u ukupnom plasmanu BK Petrovgrad se nalazi na 2. mestu u konkurenciji preko 30 klubova koji se takmiče u ovoj ligi.
Kod uzrasta juniora Petrovgrad je na prvom mestu.
Ovom prilikom iz bokserskog kluba Petrovgrad  zahvaljuju se  trenerima, Čizmić Stevanu, Stanimiru Đuroviću i Milanu Piperskom, kao i svim prijateljima kluba koji pomažu da ovaj klub bude još bolji. Treba napomenuti da su treninzi i sva putovanja, oprema i takmičenja besplatna za sve dečake i devojčice koji žele da se bave  boksom u Zrenjaninu.