Foto: Reprezentacija Srbije po dolasku u Zrenjanin

Zrenjanin- Futsal reprezentacija Srbije danas je doputovala u Zrenjanin gde počinje završne pripreme pred meč sa reprezentacijom Poljske koji će se održati u Kristalnoj dvorani u petak od 18 časova u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Reprezentacija Srbije, predvođena našim Zrenjanincima Bobom Rajčevićem i Matijević Nikolom ima imperativ pobede, jer jedino ona može da odvede naše orlove u Baraž za Svetsko prvenstvo  koje će se sledeće godine održati u Uzbekistanu.

„Pobeda je jedina stvar koja nas interesuje protiv Poljaka, moramo koncetrisano da uđemo u meč i da pred našim Zrenjanincima i punom Kristalnom dvoranom ostvarimo pozitivan rezultat“- istakao je Nikola Matijević.

Proslavljeni reprezentativac Slobodan Boba Rajčević pozvao je ovom prilikom Zrenjanince da dođu u Kristalnu dvoranu u što većem broju u petak
15. decembra od 18 časova i budu ogromna podrška reprezentaciji Srbije.

Reprezentacija Srbije nakon meča sa Poljskom, pet dana kasnije igra protiv Belgije u gostima. Pobede u ova dva meča Srbiji bi obezbedile Baraž za Svetsko prvenstvo.

Reprezentaciju muče povrede i zbog toga selektor Dejan Majes ne može da računa na Pršića i Lazarevića.

Reprezentaciju Srbije koja je danas stigla u Zrenjanin čine: Jakov Vulić (Loznica Grad 2018), Slobodan Tomić (Vieska Futsal, Finska), Stefan Rakić (Rekord Bjalsko Bjala, Poljska), Aleksandar Tomić (Kekemet Futsal, Mađarska), Slobodan Rajčević (Mostar Staklorad, BiH), Miloš Simić (CSM Deva Futsal, Rumunija), Strahinja Petrov (Kiampiano, Italija), Ninosalv Aleksić (Novi Pazar), Nikola Matijević (Al Arabi, Kuvajt), Kristijan Vasić (Loznica Grad), Denis Ramić (CSM Deva Futsal, Rumunija), Đorđe Rosić (Loznica Grad 2018), Lazar Marinković (Torpedo, Rusija), Ensar Redžović (Novi Pazar), Dragan Tomić (Anderleht, Belgija).

Posle četiri kola Srbija se nalazi na 3. mestu grupe sa osvojenih 5 bodova, prva je Poljska sa 9, a druga Ukrajina koja ima 7 bodova.

Reprezentativce Srbije danas je u hotelu Vojvodina dočekao Milivoj Simo Batinica koji je igračima poželeo ugodan boravak i još jednom pozvao Zrenjanince da podrže Srbiju do veoma važne pobede protiv reprezentacije Poljske.