Manifestacija „Deda Mrazovo novogodišnje selo“ već dva dana okuplja brojne mališane, njihove roditelje, bake i deke u dvorcu u Srpskoj Crnji.

Deda Mraz je mališanima uručio novogodišnje paketiće.

 

POGLEDAJTE KAKO JE BILO U DEDA MRAZOVOM NOVOGODIŠNJEM SELU:

 

„Drago nam je da se manifestacija „Deda Mrazovo novogodišnje selo“  održava  treći put u dvorcu u Srpskoj Crnji sa ciljem da ulepšamo praznike našoj deci. Manifestacija je osmišljena od strane Turističke organizacije opštine Nova Crnja, a nesebičnu zahvalnost dugujemo opštini koja je tu da podrži svaki naš projekat tokom cele godine. Prva dva dana manifestacije su bila ispunjena prazničnom čarolijom. Predstave su mališane odvele u svet mašte, kreativne radionice su oživljavale kreativnost kod svih posetilaca, a druženje sa Deda Mrazom i medom bilo je nezaboravno iskustvo kako za mališane tako i za celu porodicu“, rekao je direktor Turističke organizacije opštine Nova Crnja, Nikola Tolčin i čestitao novogodišnje i božićne praznike.

„Avantura se nastavlja i danas, kada je i poslednji dan ovogodišnje manifestacije „Deda Mrazovo novogodišnje selo“. Pripremili smo još mnogo zabavnih aktivnosti i iznenađenja. Ne propustite priliku da se pridružite poslednjem danu punom zabave, smeha i novih nezaboravnih trenutaka“, istakao je Nikola Tolčin.

Mališani oduševljeni predstavom „Snežna bajka“ pozorišta „Zvezdica“ iz Zrenjanina.

 

 

Izloženi radovi sa nedavno održanog dečjeg konkursa „Praznična čarolija“.

Organizator manifestacije „Deda Mrazovo novogodišnje selo“ je Turistička organizacija opštine Nova Crnja uz podršku opštine Nova Crnja.