Sjajna novogodišnja ideja rodila se u direkciji kompanije Gomex!

Zaposleni su odlučili da predstojeće praznike ulepšaju onima kome je naša podrška uvek potrebna i time pokazali da se novogodišnje želje zaista ostvaruju.

Direktorica Službe za ljudske resurse Ana Ćirić podstakla je svoje kolege na ovaj gest uz maksimalnu podršku generalnog direktora Miloša Jaukovića i osnivača kompanije Gorana Kovačevića.

Naime, učenici specijalne osnovne i srednje škole „9. maj“ iz Zrenjanina su svoje novogodišnje želje poslali Deda Mrazu, a pisma su stigla na adresu direkcije Gomex.

Deca su svojim pismima osvojila srca zaposlenih i pokazala da je skromnost vrlina koja ih krasi. Svako pismo je našlo svoje mesto na novogodišnjoj jelci odakle su kolege mogle da ih preuzmu i krenu u ostvarivanje napisanih i nacrtanih želja. Svaki poklon je pažljivo i sa ljubavlju biran. Zaposleni su uživali u pripremanju paketića, sjajno se zabavili i setili se dana kad su oni bili deca. Na uručenju paketića sve je prštalo od dečjeg osmeha i radosti, čak je i Deda Mraz stigao da uveliča praznik! Time su članovi Gomex tima dobili najveći novogodišnji poklon.

Zaposlenima u Gomex direkciji se zahvaljujemo što su nas još jednom podsetili kako naše malo nekome znači mnogo i da se jedino ljubav, radost i sreća deljenjem množe! Verujemo da će u Novu godinu ući ponosni i zadovoljni, jer njihov tim čine ljudi velikog i plemenitog srca.