Novogodišnja čarolija obuzima svaki dom, unosi sreću i radost, i podrazumeva okupljanje dragih osoba i darivanje. Najlepši, neizostavan deo novogodišnje čarolije jeste ukrašavanje doma i poslovnog prostora ikebanama i drugim vidom novogodišnje dekoracije.
Kako bi ste nastupajuće praznike dočekali u što lepšoj i toplijoj atmosferi, posetite cvećaru „Jasmin“ (Svetosavska br. 2).
„Ikebane mogu poslužiti kao idealna dekoracija trpeze, radnog i stambenog prostora ili kao dodatni element dekoracije u prostoriji koju krasi okićena jelka, izbor je na vama, a naše ljubazno osoblje će vam pomoći da izaberete onu pravu, za vas ili vaše najbliže. Cene ikebana kreću se od 700 dinara pa naviše“, ističu iz cvećare Jasmin.
Za sve dodatne informacije dostupan je broj telefona 023/536-772.
RADNO VREME CVEĆARE
Radnim danima od 7-20h i subotom od 7 do 16h.
U rasadniku JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin, u toku je prodaja jelki različitih vrsta (smrča, u narodu poznatija kao jelka, Pančićeva omorika, prava jela, bodljikava smrča, srebrna i španska jelka i dr) i cene ove godine kreću se od 1.500,00 dinara pa na više, u zavisnosti od uzrasta i vrste jelke.
U “Čistoćinom” rasadniku jelke se prodaju isključivo sa busenom. Informacije se mogu dobiti putem kontakt telefona 023/315- 0973, a radno vreme je radnim danima od 7-15h, a subotom od 7-14h.