Zrenjanin- Prva Specijalistička ordinacija za dijagnostiku magnetnom rezonancom  u Zrenjaninu osnovana je 2017. godine, sa ciljem da se pacijentima omogući da na brz i jednostavan način dođu do tačne dijagnoze, pregledom na savremenom aparatu PHILIPS ACHIEVA jačine 1.5T.

U Specijalističkoj ordinaciji MRI SYSTEM na raspolaganju su najbolji radiolozi iz oblasti magnente rezonance koji interpretiraju nalaze na najvišem nivou. Radiolozi koji interpretiraju nalaze su specijalisti i subspecijalisti u oblasti radiologije, sa višegodišnjim iskustvom, čiji je rad prepoznat u Srbiji i inostranstvu kao viskokvalitetan i na najvišem nivou.

  • Prof. Dr Robert Semnic
  • Prof. Dr Katarina Koprivšek
  • Dr sci. med.Vesna Njagulj
  • Dr Saša Popović

Specijalisticka ordinacija za dijagnostiku magnetnom rezonancom MRI SYISTEM se nalazi  na adresi Dr Vase Savića 44 preko puta Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ u Zrenjaninu.

PHILIPS ACHIEVA 1.5T-moderan aparat za dijagnostiku magnetnom rezonancom

  • Broj telefona za zakazivanje i sve informacije: 023/600 160; 023/600 161; 066/5444 023
  • Email: magnetzrenjanin@gmail.com

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak 7:30 – 21:00
Subota 8:00 – 13:00

POGLEDAJTE CENOVNIK PREGLEDA: Primena kontrastnog sredstva se ne naplaćuje dodatno!

 

Magnetna rezonanca je savremena, potpuno bezbedna i bezbolna radiološka dijagnostička metoda koja omogućava jasan prikaz unutrašnjosti organizma dobijanjem snimaka nastalih dejstvom radio-talasa unutar snažnog magnetnog polja. S obzirom na to da je apsolutno neškodljiva i neinvazivna metoda, pregledi se mogu ponavljati bez ikakve bojazni i rizika po zdravlje pacijenta.