Foto : Zajednička fotografija finalista

Sport- Odavno Kristalna dvorana u našem gradu nije bila popunjena do poslednjeg mesta kao večeras na finalnom danu 11. po redu Zimskog turnira u malom fudbalu. Naslov prvaka i nagradu od 300.000 dinara osvojila je ekipa SMS Transport koja je u finalu slavila rezultatom 6:1 protiv ekipe Đuka plast kojoj je pripala nagrada od 150.000 dinara.

Finalno veče imalo je i humanitarni karakter, jer je sav prihod od ulaznica, koje su iznosile 100 dinara u okviru akcije „Sportom za bolje sutra“, namenjen za opremanje osnovne škole u bratskoj opštini Štrpce u  Autonomnoj Pokrajini Kosovo i Metohija.

Prvaci SMS Transport

Ekipa SMS Transport zasluženo je osvojila ovogodišnji Zimski turnir i slavila rezultatom 6:1 protiv ekipe Đuka plast. Golove za pobedničku ekipu postigli su Luka Arsić, Miodrag Pelengić, Ognjen Dučić, Mladen Vukailović i Vlada Vorgučin, dok je počasni gol za Đuku plast postigao Ranko Marković.

Za ekipu  SMS Transport nastupali su : Luka Arsić, Aleksandar Petrov, Miodrag Pelengić,  Marko Rosić, Ognjen Dučić, Nenad Ivanić, Stefanov Nemanja,Srđan Golub,  Miljan Milivojev,  Mladen Vukailović, Marko Kovačević i Vlada Vorgučin.

Za ekipu Đuka plast nastupali su: Stanaćev Stefan, Šemić Zoran, Kvrgić Boško, Vukoje Lazar, Dragović Đorđe, Zemunski Veljko, Marković Ranko, Slađan Novković, Jovan Kujundžić i Lukić Jovan.

BUDITE U TOKU – SKINITE APLIKACIJU ZRKLIK OVDE

Pre samog finala Žandarmerija je izvela pokaznu vežbu i izmamila ogroman aplauz prisutne publike.

Foto: Specijalni gost Milovan Ristić sa sudijama turnira. Ovom prilikom Ivan Mikalački uručio je dres proslavljenom sudiji Milovanu Ristiću.

Specijalni gost turnira bio je Milovan Ristić koji je  trenutno nacionalni fitnes instruktor za sudije u Srbiji. Milovan Ristić bio je član našeg najuspešnijeg sudijskog tima u istoriji.
Sudio je Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014. i 2018. godine, Evropsko prvenstvo u fudbalu 2016. godine, Finale Kupa konfederacija 2017. godine i
učesnik je mnogobrojnih derbi utakmica između Partizana i Zvezde.

Foto: III mesto ekipa Ekometal komerc

U utakmici za treće mesto ekipa Ekometal komerc bila je bolja od ekipe  Pčelice iz Jaše Tomić i slavila rezultatom 6:2.

Najbolji strelac 11. Zimskog turnira je igrač Ekometal komerca Aleksandar Tomin.

Za najboljeg golmana turnira proglašen  je Marko Roksić iz ekipe SMS Transport.

Najbolji igrač 11. Zimskig turnira je Aleksandar Petrov (SMS Transport)

Foto: Prvoplasirana ekipa Sporto u kategoriji pionira

Prvo mesto u kategoriji pionira  osvojila je ekipa Sporto koja je savladala Gradnulicu rezultatom 2:0.

Foto: II mesto ekipa Gradnulica

Treće mesto zauzela je ekipa Jahura PVC koja je nakon penal serije savladala ekipu Julci.

U konkurenciji juniora rođenih 2008/09 prvo mesto osvojila je ekipa KTV Zrenjanin koja je bila bolja od ekipe Restoran Zlatni klas rezultatom 1:0.

Foto: Drugoplasirana ekipa Zlatni klas

Treće mesto pripalo je ekipi Caffe Dios  koja je bila bolja od ekipe Majka promet rezultatom 2:0.

Foto: Prvoplasirana ekipa Kulturni centar

U konkurenciji starijih juniora rođenih 2006/07 godine naslov prvaka pripao je ekipi Kulturni centar koja je savladala ekipu Đuka plast rezultatom 4:0.

Foto: II mesto Đuka plast

Treće mesto pripalo je ekipi Martinov koja je bila bolja od ekipe Tehnički pregled Zlatić rezultatom  2:3.