Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanina poklanjaju 2X2 karte za po jedan od dva filma koji će biti prikazani u bioskopu Kulturnog centra.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala ZRklik, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na vaš Facebook profil pod opcijom javno (public)  i u komentaru napišite koji film želite da gledate film.

U toku januara najmlađe, ljubitelje dečjih animiranih filmova svake nedelje od 11 časova očekuje filmski matine. Ovog meseca na programu su tri filma. Karte po veoma popularnoj ceni od 250 dinara prodaju se radnim danima na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije.

 

Nedelja, 14. januar – 11 časova film: „Pustolovine bubamare i crnog mačka

 

Svetski poznati fenomen Mirakulus Bubamara sada je dobio i svoj dugometražni film, očaravajuću animiranu priču obogaćenu prelepom muzikom.

„Radnja filma smeštena je u savremeni Pariz, gde ćemo se upoznati sa poreklom tinejdžera Marinet i Adrijan, dok pokušavaju da ispune svoju superherojsku sudbinu. Smeštena u predivno okruženje, ova fantastična avantura predstavlja živopisan balans između akcije, humora i romantike, u priči o samopouzdanju, hrabrosti i neodoljivoj ljubavi.“

Trejler: https://youtu.be/bn6NAxnpqE0

 

U okviru igrane filmske produkcije u bioskopu Kulturnog centra i u toku januara 2024. možete pogledati filmske naslove kako strane tako i domaće produkcije u terminu od 20 časova po ceni od 300 dinara.

 

Nedelja, 14. januar – 20 časova – film: « Pokidan»

Film „Pokidan“ nastao je po motivima života Aleksandra Vuksanovića – Ace Lukasa.

«Predrag Dragomirović je tridesetogodišnjak, poznat po svom talentu sviranja klavijature, trenutno živi kod roditelja, svira u grupi „Škorpioni“ sa svojim drugovima i u srećnoj je vezi sa Nadom. Bez jasne predstave o daljem toku svog života zapada za oko poznatoj rok zvezdi Ana Mariji koja je u potrazi za klavijaturistom. U trenutku kada misli da mu je život otvorio jedna vrata suočava se sa nizom problema koji ga odvode u dugove. Život mu se još jednom osmehnuo kada ga u lokalnom podrumu primećuje estradni menadžer Vanja i tada se Peđin život menja iz korena»

Režija: Suzana Purković

Glumci: Mladen Sovilj. Ivan Đorđević, Radoje Čupić, Vesna Stanojević, Marija Pikić, Jovo Maksić, Andrija Kuzmanović, Mirsad Tuka, Milutin Mima Karadžić, Miloš Petrović, Stefan Bundalo, Filip Hajduković, Miloš Pejović, Mina Nikolić, Jana Milosavljević

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=jr2AmAb6IBs