U koliko ste roditelj koji koji želi da kod svog deteta razvija samopouzdanje, timski rad , razvoja emocionalne I socijalne veštine i utiče na pravilan razvoj ‘’Vežbaonica, vežbam pokret vežbam reč“ vam upravo to nudi.

GRUPNI PROGRAM ZA STIMULACIJU GOVORA, FINE I GRUBE MOTORIKE

– Program vežbaonica se dopao našim mališanima, ali i roditeljima koji su pokazali interesovanje da upišu svoje mališane. Zbog rada u malim grupama, sva mesta su se brzo popunila. Upis nove grupe počinje od 02.01.2024 i traje do 10.01.2024 godine. Očekujemo vas da se družimo i zajedno razvijamo – poručuju nam Tanja, Maja i Milica iz Todorović centra.

BENEFITI programa VEŽBAONICA, VEŽBAM POKRET VEŽBAM REČ, obuhvata aktivnosti koje podstiču pravilan razvoj govora, grube i fine motorike.

Podstiču samopouzdanje i socijalne i  emocionalne veštine, kao i timski rad i bolje uklapanje u vršnjačku grupu
Namenjen je deci uzrasta od 3 do 7 godina. Rad je predviđen u malim grupama kako bi se obezbedila posvećenost svakom detetu. Kontinuirani rad na svim poljima je takođe važan, iz toga je svaki susret grupe ciljano i namenski planiran i prilagođen grupi.

Voditelji programa su dipl. defektolog-logoped Milica Malić i profesor fizičkog vaspitanja Maja Šujica.

“Danas se deca suočavaju sa mnogobrojnim izazovima tehničke prirode i provode veći deo dana ispred ekrana, što ima negativan uticaj na celokupni razvoj. U koliko nemaju uvedene adekvatne aktivnosti koje podstiču razvoj. U istraživanjima je potvrđena neurološka povezanost između oblasti u mozgu zaduženih za govor i oblasti zaduženih za finu motoriku. Zone zadužene za govor su aktivnije kada se obavljaju motorički zadaci, a polja zadužena za motorno planiranje i izvršavanje pokreta su aktivnija tokom govorne aktivnosti.

Duži period proveden u sedećem položaju ima negativne posledice na opštu motoriku tela i finu motoriku šake. Te ako vase dete nema stimulaciju , veća je verovatnoća da će imati poteškoće u ovim oblastima. Iz višegodišnjega rada sa decom i uočavanja potrebe za programom koji podstiče celokupan razvoj deteta osmislili smo ovaj program kroz kontinuirani rad koji podrazumeva rad na razvoju govora kroz fizičku aktivnost“ – rekle su nam dipl. defektolog-logoped Milica Malić i profesor fizičkog vaspitanja Maja  Šujica.

Zato iskoristite novogodišnji popust za upis za nove mališane na našu Vežbaonicu i pružite svojim mališanima razvoj i druženje kroz igru.

Prijave na telefon 0621631448 ili putem maila todorovic.centar@gmail.com

Upišite na vreme svoje mališane, broj mesta je ograničen.
Informacije o programu i upis putem broja telefona 0621631448 ili na mail todorovic.centar@gmail.com

 

 

VIŠE O TODOROVIĆ CENTRU MOĆETE PRONAĆI NA SAJTU WWW.PSIHOTERAPIJAZRENJANIN.RS ILI FACEBOOK STRANICI I INSTAGRAM PROFILU

DETALJNIJE O USLUGAMA I CENAMA KOJE NUDI „TODOROVIĆ CENTAR“ POGLEDAJTE OVDE.

ADRESA

Žitni trg 12/2

23000 Zrenjanin

BROJ TELEFONA ZA ZAKAZIVANJE:

062/1631448

E MAIL

todorovic.centar@gmail.com