Sport- U prvom kolu pretpionirskog prvenstva Vojvodine koje je odigrano sinoć, najmlađi odbojkaši Proletera izgubili su od svojih vršnjaka u Bavaništu rezultatom 3:1 u setovima.

„Dečaci su večeras odlično igrali na terenu. Prvi set su dobili,  sledeća tri su igrali isto dobro i nijanse su na kraju presudile.Većini od njih je ovo među prvim takmičenjima. Sigurno je bilo uzbuđenja, treme, želje za pobedom i dobrom igrom i bez obzira na poraz prezadovoljan sam njihovom igrom. Oni su još uvek deca koja zaista vredno treniraju, lepo se druže na terenu i van njega i što je najvažnije vole odbojku– rekao je trener Proletera Darko Jančić.

Sledece nedelje igramo kod nas sa pretpionirima iz Pazove, rekao je Jančić.

Za tim Proletera su igrali: Tančić -kapiten, Miličić,  Zarin, Nikin, Nešić, Šegrt, Kličković, Eremić i Banč

Jančić je dodao, da se finalno prvenstvo Vojvodine za pionire igra, u nedelju, 11. februara u SD „Miloš Grbić“ u Kleku. Prvu polufinalnu utakmicu igraju OK „Proleter“ Zrenjanin i OK „Stražilovo“ iz Sremskih Karlovaca sa početkom u 11 h, a drugu SK Volley i OK Vojvodina iz Novog Sada u 13 časova. Za treće mesto meč je u 17 h, a finale se igra u 19 časova.

Pozivamo navijače, roditelje, prijatelje kluba i ljubitelje odbojke, da dodju u nedelju 11.februara u Klek i sa tribina podrže naše momke- istakli su iz OK Proleter.