Sport – Futsaleri SAS-a nastavljaju svoj neverovatan niz od 7 pobeda u prvenstvu, ovog puta u Kristalnoj dvorani  zaustavljen je „leskovački voz“ rezultatom 4:3 nakon veoma uzbudljive i neizvesne utakmice.

Radenković u 2. minutu iz slobodnog udarca sa oko 15 metara desno iskosa  postiže evrogol i pogađa rašlje golmana gostiju Veličkovića za 1:0.

Slavlje Matića i Aranitovića posle postignutog gola

U 8. minutu Matić oduzima loptu na sredini, povlači loptu po levoj strani i iskosa pogađa za 2:0.

Radenković u 11. minutu desno iskosa šutira na gol, lopta na drugoj stativi stiže do Novkovića koji rutinski pogađa za 3:0.

Gosti nakon 6 minuta igre u 2. poluvremenu preko Stojiljkovića smanjuju na 3:1. U poslednjih 3 minuta meča gosti iz Leskovca igraju sa golamnom Veličkovićem u polju i upravo on nakon asistencije Stojiljkovića smanjuje na 3:2. Dva minuta kasnije igrač gostiju Cvetanović sa 15 metara desno iskosa, nakon snažnog i preciznog šuta, izjednačuje rezultat na 3:3.

U istom minutu Radenković odlično pronalazi Nedeljka Šarenca koji na oduševljenje prisutne publike postiže pogodak za ispostaviće se konačnih 4:3 i neverovatan niz od 7 pobeda za SAS.

Rezultate i tabelu pogledajte OVDE

U sledećem kolu, 21. oktobra, SAS kod kuće dočekuje ekipu Jastrebca iz Blaca.

KMF SAS:Rodić, Radenković, Arantinović, Škorić, Novaković. Zamenici: Popović, Bačvanski, Prec, Panćin, Matić i Delić.

KFM LESKOVAC: Veličković, Stefanović, Stanojević, Bojat, Micić. Zamenici igrača: Vukadinović, Cvetanović J,Stamenković, Cvetnović Lj, Jović i Stojiljković.