Foto: arhiva

Zrenjanin- U utorak se vrše radovi JKP „Vodovod i kanalizacija“ na izradi priključaka i povezivanju objekata na novoizgrađenu mrežu u Maloj Americi, zbog čega će doći do prekida vodosnabdevanja u ovom gradskom naselju.

„U utorak 26. marta nastavljaju se radovi JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin na izgradnji priključaka koji vode od dela novoizgrađene vodovodne mreže do šahtova objekata korisnika u Maloj Americi, a koji obuhvataju kopanje rova, postavljanje nove vodovodne cevi priključka i spajanje iste na ulični vod i na unutrašnju mrežu korisnika u vodovodnom šahtu.

Zbog potreba izvođenja pomenutih radova u utorak će, u periodu od 8 do 13 časova, doći do prekida vodosnabdevanja u ovom gradskom naselju.

Odmah po završetku radova na povezivanju objekata na novoizgrađenu mrežu voda će biti puštena u sistem i ubrzo nakon toga uslediće normalizacija vodosnabdevanja u celom naselju.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin završilo je izgradnju 6,4 km nove ulične vodovodne mreže u Maloj Americi i u toku su radovi na izgradnji oko 8 km pomenutih vodovodnih priključaka.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin se zahvaljuje stanovnicima Male Amerike na strpljenju i razumevanju“, rekao je mr Siniša Gajin, dipl.inž.menadžm rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.